Isabella Löwengrips gravidbesked med kärleken Paul Sundvik

Isabella Löwengrip & Paul Sundvik

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har varit ett par i drygt ett år. Nu berättar Isabella om bebisplanerna med sin kärlek.
– Hur kul som helst, säger hon.

Isabella Löwengrip är en av Sveriges kändaste bloggare och entreprenörer och har delat med sig av sitt liv enda sedan hon var tonåring. Sedan dess har hon haft trogna följare som följt varenda steg hon tagit och än idag delar hon med sig av alltifrån karriärssteg till händelser inom kärlek och familj.

Sedan drygt ett år tillbaka är hon lyckligt kär i designern Paul Sundvik och på hennes sociala medier får man ofta ta del av deras kärlekslycka. Men om Isabella själv får bestämma ska de två bli tre inom en snar framtid.

Nu berättar hon om deras bebisplaner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isabella Löwengrip om Paul Sundviks relation till barnen Gillis och Sally

Tillsammans med tidigare kärleken Odd Spångberg har Isabella barnen Gillis och Sally, och hon har många gånger skrivit om hur Paul har blivit som en extrapappa för dem.

“Bonuspappa delux. Så fint att han finns där för barnen”, har hon bland annat skrivit under en bild på de tre tillsammans.

Men trots att Paul kommit in i familjen väldigt väl vill de också ha ett gemensamt barn.

Isabella Löwengrips barnbesked med kärleken Paul

Det är när Isabella gästar Framgångspodden som hon berättar om sina tankar kring framtiden. Hon berättar att hon håller på att titta på olika investeringar i större bolag och att hon även har fullt upp med sin egna bok som hon ser fram emot att släppa, men det är när hon får frågan om hon också har tankar på fler barn som hon berättar om den stora längtan.

– Ja, det vill jag. Jättegärna. Vi tänkte först i år men sen nu har vi tänkte att vi kanske ska vänta lite till. Så vi står lite grann i valt och kvalet, men någon gång blir det. Vi båda är väldigt på. Hur kul som helst, säger hon.

Och att hon och Paul planerar att skaffa barn inom en snar framtid bekräftar hon även under en frågestund på Instagram.

”Om du fick välja, när kommer en liten?”, frågar nämligen en följare varpå Isabella svarar med en video:

– Kanske om ett år, det hade varit perfekt. För jag vill lansera ett bolag först. Jag vill släppa boken, lansera bolaget och sen barn.

Till videon lägger hon även till:

”Alltså bli gravid om ett år.”

LÄS OCKSÅ: Quiz: Hur bra koll har du på veckans nöjesnyheter?

LÄS OCKSÅ: Därför firade inte Oliver Ingrosso midsommar med Pernilla Wahlgren