Därför firade inte Oliver Ingrosso midsommar med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgrens midsommarfirande blev riktigt lyckat och de flesta i familjen var på plats.
Men en person saknades – nämligen Oliver Ingrosso. Nu berättar Pernilla varför.

Pernilla Wahlgren har äntligen funnit kärleken igen efter 13 år som singel. Mannen som fångat hennes hjärta är säljaren Christian Bauer och sedan han kom in i Pernillas liv har det fullkomligt strålat om sångerskan.

Det var när Pernilla i princip gett upp hoppet om att träffa någon ny som Christian plötsligt klev in i bilden. Hennes kärlekslycka har även smittat av sig på andra. Faktum är att många av Pernillas följare har fått upp hoppet om äkta kärlek igen.

– Jag har fått så otroligt mycket kärlek av alla möjliga och då är det inte så här "åh gud vad du berättar frikostigt", utan kommentarerna jag får är "vad fint att du vågar vara så öppen med din lycka och kärlek och vad peppad man blir", har Pernilla sagt i podden Wahlgren & Wistam.

FAMILJ Mias offentliga stöd till Peg efter uppbrottet

Pernilla Wahlgrens stora kärlekslycka med Christian Bauer

När Pernilla firade midsommar var såklart Christian på plats! Firandet gick av stapeln ute i Norra Lagnö, där Pernilla växte upp. Föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren bor kvar där än idag och var med på firandet.

På sin blogg konstaterar Pernilla att detta var den första midsommaren på väldigt länge som hon dök upp som icke-singel.

Christian Bauer har nu fått träffa i stort sett hela Pernillas familj och flera av barnen har börjat skapa sina egna relationer med honom. I nuläget är det dock oklart om Pernilla har fått träffa Christians döttrar än, eller om det helt enkelt får vänta.

Därför saknades Oliver Ingrosso under midsommarfirandet

Några av gästerna som befann sig på plats under midsommarfirandet var Pernillas okända bror Peter Wahlgren. Likaså brodern Linus Wahlgren och vännerna Melina och Jacob Criborn med deras lilla dotter Cleo. Såklart var även Pernillas barn Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren där, men de som följer Pernilla vet ju att hon även har sonen Oliver Ingrosso.

Oliver var med andra ord den enda i syskonskaran som lös med sin frånvaro under midsommarfirandet. Och nu berättar Pernilla varför han fattades. Oliver skippade nämligen familjefirandet och ställde istället till med fest för sina vänner hemma hos Pernilla Wahlgren i hennes hus på Lidingö.

”Alla kidsen utom Oliver (som firade hemma hos mig med sina kompisar)”, förklarar Pernilla på bloggen.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast förklarar hon att Oliver Ingrosso sällan är med dem på midsommarafton.

– Han brukar nästan alltid vara hemma hos mig och fira med sina kompisar, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Fanny Melins ord till Keyyo efter Martins flirt

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Caspers glädjebesked med hustrun Helena

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Stina Stjernkvist/TT

Senaste nytt