LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dottern Fanny Melins ord till Keyyo – efter Martins flirtiga kommentar

01 jul, 2021 
Keyyo och Martin & Fanny Melin
Keyyo och Martin Melin var två som deltog i Let's dance 2021.
Men långt efter programmet kommenterade Martin Melin en offentlig flirt till Keyyo som väckte en hel del ilska.
Nu kommenterar öven Martin Melins dotter Fanny det hela.
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Martin Melin, 54, och Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, deltog tillsammans i Let's dance. Och det verkar minst sagt som alla deltagare kommer överens efter programmet. Flera har setts umgås på olika sätt. Bland annat har Keyyo, vinnaren Filip Lamprecht, 24, varit på Gröna lund med sina danspartners. Dessutom samlades nyligen ett helt gäng hos Hanna Hedlund, 46, för en återträff. Vilket Hanna skrev om på Instagram: ”Första reunionen av många! Så mysigt att träffa alla igen och nästa gång hoppas vi resten kan också.”

Nyligen såg vi även Keyyo, Filip och Linn Hegdal, 25, bland andra uppe i Järvsö tillsammans med Filips mamma Kristin Kaspersen, 51. Kristin vann Let's dance 2019 tillsammans med Calle Sterner och har även hon god kontakt med olika professionella dansare. För vi alla vet väl att Let's dance skapar relationer för livet – både vänskap och kärleksrelationer.

Martin Melins offentliga flirt till Keyyo väckte starka reaktioner

Det var efter att Keyyo lagt ut en bikini-bild som Martin var snabb med att kommentera på ett flirtigt sätt som väckte starka reaktioner hos följarna.

Annons

Till bilden skrev Keyyo: ”Mitt enda mål i livet är att bli en cool mamma som kör omkring i en Jeep och tvingar på mina ungar flytväst och solskydd när vi är ute på vår $4.8 billion yacht. Är det så mycket begärt?”

Martins kommentar löd: ”Barnen kommer behöva en manlig vuxen förebild”.

Flera rasade över kommentaren och en skrev: ”Asså ursäkta men va? Det där var inte okej. Du är 30 år äldre än Keyyo och raggar offentligt på Instagram såhär. Nä. Usch. Ska barnen ha en manlig vuxen förebild så är det definitivt inte dig.”

Martin Melins dotter Fanny Melins ord till Keyyo

När Hänt nådde Martin Melin för en intervju gav han sin syn på saken om flirten.

– Jag menade såklart att jag gärna ville vara på den där yachten och samtidigt vara den vuxna förebilden tillsammans med henne. Men folk förstår inte humorn och väljer att tolka det annorlunda.

– Det var ingen flirt mot henne. Det var snarare det livet jag ville ha.

Nu har även Martin Melins dotter Fanny Melin kommenterat Keyyos bild. För det verkar som både Martin och Fanny har en god relation till henne.

Till bilden skrev hon: ”SNYGG”

Varpå Keyyo svarade: ”Du är Fanny bror”

FOTO: TV4/Johan Jeppsson/TT

Annons