Pernilla Wahlgrens avslöjande om Kristin Kaspersens kärleksliv

Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har varit singel i många år – precis som Pernilla Wahlgren också var innan hon träffade Christian Bauer. Nu kan Pernilla däremot avslöja nya detaljer om Kristins kärleksliv!

Det har nog inte undgått många att Pernilla Wahlgren, 53, har funnit kärleken i säljaren och fotomodellen Christian Bauer, 55. I podden Wahlgren & Wistam har lyssnarna glatt fått följa hennes kärlekslycka. Senast berättade Pernilla om hur paret träffades och att Christian blev tvungen att ställa ett och annat krav på henne.

– Man behöver köra raka puckar så när jag sen tog mod till mig och skrev att "nu kan jag ses om du fortfarande är på", då tog vi upp dejtandet igen och sen gick det väldigt fort, sa Pernilla då.

Det har verkligen gått fort för paret och Pernilla och Christian har bland annat hunnit åka på en romantisk tripp till Marbella ihop. Det var även under denna resa som Pernilla avslöjade att det var Christian som var mannen som fångat hennes hjärta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens kärleksbesked inspirerar många

Sedan Pernilla avslöjade sin nya romans har det fullkomligt svämmat in kärlekshyllningar till hennes inbox. Hennes följare har verkligen blivit glada för hennes skull – och Pernilla verkar även ha inspirerat många andra till att det faktiskt är möjligt att hitta kärleken igen!

”Kan inte HANTERA all KÄRLEK!!!!! Vill verkligen att ni ska förstå att jag är så GENUINT tacksam & glad för alla era fina ord! Kan inte tacka er nog!! Världens bästa följare! Världens bästa vänner! Världens bästa kollegor! Världens bästa familj! Världens bästa barn! Världens bästa C!”

”Får man verkligen vara så här lycklig?! Nyp mig i armen någon! HÅRT!!!”, har Pernilla tidigare skrivit på Instagram.

TÅRARNA Lottas känslostorm – som tittarna inte fick se

Pernillas avslöjande om Kristin Kaspersens kärleksstatus

Det är med andra ord många som inspirerats av Pernillas nya kärleksbesked och det är något som hon nu berättar om i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.

– Jag har fått så otroligt mycket kärlek av alla möjliga och då är det inte så här "åh gud vad du berättar frikostigt", utan kommentarerna jag får är "vad fint att du vågar vara så öppen med din lycka och kärlek och vad peppad man blir", säger Pernilla.

I samma veva så kan Pernilla även avslöja ett och annat om vännen Kristin Kaspersen, 51, och hennes kärleksliv. Kristin har sonen Filip Lamprecht, 24, ihop med Martin Lamprecht, 58, och sonen Leon Fahlén, 17, ihop med Hans Fahlén, 57. Men de senaste åren har hon varit singel och nu kan Pernilla avslöja att det är något Kristin vill ändra på!

– Singlar som skriver, till exempel Kristin Kaspersen hon ba "jag är så inspirerad av dig, nu vill jag verkligen träffa någon".

LÄS OCKSÅ: STANNA BILEN! Hon tvingas föda på motorvägen – makens larmsamtal

LÄS OCKSÅ: BILDERNA Hanna Hedlunds lycka – efter uppbrottet

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Discovery+

Senaste nytt