TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrips stora familjelycka med nya pojkvännen Paul

24 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Isabella Löwengrips stora familjelycka – egna orden om glädjen med nya pojkvännen Paul
Isabella Löwengrip har funnit kärleken på nytt i designern Paul Sundvik.
Paret har tillbringat mycket tid tillsammans den här sommaren.
Nu berättar hon om familjelyckan med den nya pojkvännen.
Annons
Allt om Isabella LöwengripBrand logo
Allt om Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har fullkomligt strålat av lycka den senaste tiden, och att anledningen till lyckan är att hon funnit kärleken på nytt har ingen kunnat undgå. Isabella har nämligen blivit kär i designern och undervattensfotografen Paul Sundvik, och den här sommaren har varit som en enda stor romantisk film för det nyblivna paret. Nu visar hon upp den stora familjelyckan.

Den romantiska resan

Flera veckor har gått sedan kärleksparet blev offentliga med sin kärlek. Innan de avslöjade sin romans byggde Isabella upp en spänning kring sin nya kärlek på sin blogg, och spekulationer kring vem den mystiska mannen kunde vara gick heta. Men nu behöver vi inte undra längre, för med den frekventa uppdateringen från Isabellas sida har ingen kunnat undgå vem mannen som fångat hennes hjärta är. Paret är verkligen nykära, och av deras sociala medier att döma har de inte varit ifrån varandra en enda sekund.

Annons

Det var i mitten av juli som kärleksparet gav sig iväg på en romantisk semester tillsammans. Destinationen var Frankrike och Italien, och där har de nu bilat runt och njutit av varandras sällskap i nästan två veckor. På Isabellas Instagram har man kunnat se ett nykärt par stå och pussas lite här och var, lyxiga middagar, stora mängder bubbel och fina vyer. Bloggerskan har själv varit medveten om hur lyxigt allt har sett ut och skrivit att hon nästan skäms över hur bra de har det.

Den stora familjelyckan

Efter de romantiska dagarna är de nu tillbaka i Sverige igen, men kärleksbubblan tycks fortsätta även här. Så sent som igår la bloggerskan upp en romantisk bild på pojkvännen tillsammans med hennes två barn, som sitter i hans knä under en båttur i Skärgården. Under bilden skriver hon:

“Skärgården och tre personer som jag älskar.”

Och kommentarsfältet är nästan enbart fyllt med röda hjärtan och uppmuntrande kommentarer som säger att Isabella är mer än värd den här kärlekslyckan.

“Åh jag är SÅ glad för er skull. Länge leve kärleken! Det känns som att ni hittat så rätt i varandra. Jag får känslan av att ni kan vara 100% er själva när ni är tillsammans och att ni tar fram det bästa i varandra. Heja er”, skriver en av Isabellas följare.

På hennes story kan man även se hur Paul sitter och pratar med barnen och en annan uppmärksammar direkt han fina närvaro med dem.

“Bonuspappa delux. Så fint att han finns där för barnen”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons