LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om varför hon och Phillipe Cohen har umgåtts mindre

02 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i flera år, men det var längesedan de syntes ihop.
Nu berättar Bianca varför paret har varit ifrån varandra under en period och varför det inte synts tillsammans på länge.
Annons
5 saker du vill veta om Phillipe CohenBrand logo
5 saker du vill veta om Phillipe Cohen

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, har varit tillsammans med Phillipe Cohen, 27, i flera år. Paret har gått igenom både tuffa och lyckliga perioder tillsammans men har alltid lyckats hitta tillbaka till varandra.

Nu har båda fullt upp med sina karriärer, Bianca har precis släppt sin första låt, Den blomstertid nu kommer, som hennes bror Benjamin Ingrosso, 24, har varit med och producerat. I ett inlägg på Instagram beskriver hon känslan efter låtsläppet:

”När Biancas lilla dröm tillslut blev sann. Att ni lyssnar är otroligt, skriver Bianca på Instagram.

Hon är även aktuell med den senaste kollektionen för hennes sminkmärke CAIA cosmetics som ska släppas i juli samt så har Biancas bolag haft en rekordvinst på 202 miljoner kronor.

Phillipe har även han fullt upp. I juni öppnade han sin restaurang Ted i Stockholm som är döpt efter hans hund med samma namn. Han driver även en matkanal på Youtube där han har över 100 000 prenumeranter.

Annons

Bianca Ingrosso berättar att hon och Phillipe Cohen har haft fullt upp

I Biancas senaste vlogg berättar hon att hon och Phillipe inte har hängt särskilt mycket den sista tiden då Phillipe jobbar väldigt mycket nu i och med den nya restaurangen.

– Jag och Phillipe syns inte så mycket just nu. Han har öppnat upp sin restaurang Ted och han jobbar 110 timmar, utan överdrift, i veckan. Så när jag går upp på morgonen då sover han. Och när han kommer hem på nätterna då sover jag, säger hon i vloggen.

Hon förklarar att det har blivit så då de har olika arbetstider, hon jobbar dagtid och han jobbar kvällstid.

– Tråkigt nog så har vi inte så mycket tid till varandra just nu och så är det i perioder när båda jobbar mycket, och speciellt när man har så olika tider som vi har just nu.

Bianca avsluter med att skämta om att det känns som att hon är singel.

– Så det känns ju typ som att man är singel här hemma, säger Bianca följt av ett skratt.

FOTO: TV4, Youtube

Annons