Klara Linds ord till Bianca Ingrosso efter romansryktet med Philippe Cohen

01 jul, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png.jpg?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318Mimmi Fouchenette
I våras spekulerades det om en eventuell relation mellan kocken Klara Lind och Philippe Cohen. Nu visar Klara upp vänskapen mellan henne och Bianca Ingrosso.
Annons
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”

Allkonstnären Philippe Cohen, 27, har just nu fullt upp med att driva sin nyöppnade restaurang Ted i Stockholm. Restaurangen verkar gå bra och många kända ansikten har synts till på krogen. Under öppningshelgen besökte hela familjen Wahlgren/Ingrosso restaurangen och hyllade maten till skyarna.

Bianca Ingrosso, 26, la ut en bild från öppningen och uppmuntrade alla att boka bord på Ted.

Nya stället att samla vännerna på säger jag bara”, skrev Bianca stolt till sina följare.

Pernilla Wahlgren, 53, delade också en bild på henne och Philippe från restaurangen.

”SÅ STOLT ”svärmor” som i går fick äta middag med min älskade familj på nyöppnade restaurang Ted! Stort GRATTIS Philippe Cohen till en SUCCÉ-RESTAURANG! Maten, drinkarna, inredningen, personalen - ALLT på högsta nivå!!! Boka bord, säger jag bara!”, skrev hon då.

Innan Philippe öppnade restaurangen startade han även en matkanal på Youtube. Idag har kanalen över 100 000 prenumeranter. Från början lagade han bara mat på kanalen men nu har han startat ett nytt koncept Organics Dinner som han driver med bartendern David Kringlund. I det nya formatet har de bland annat besökt artisten Oscar Zia, komikern Day Tolstoy, sångerskan Tove Styrke och influencern Keyyo.

Annons

Matlagningsvideon med Philippe Cohen och Klara Lind

Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind, 33, är en av kockprofilerna i Youtube-kanalen Matkanalen, som företaget Arla driver. I kanalen gästas kockarna av kända gäster och tillsammans lagar de god mat på ett enkelt sätt. I början av året gästade Philippe Cohen programmet. I klippet lagar duon en kycklingragu tillsammans.

I kommentarsfältet var det flera personer som såg en gnista mellan Philippe och Klara. De antydde att duon hade ett särskild band till varandra.

Varken Klara eller Philippe kommenterade ryktet och det är förmodligen bara goda vänner.

Nu visar Klara Lind och Bianca Ingrosso upp sin vänskap

Som sagt var det bara i kommentarsfältet som personer spekulerade vare sig Klara var kär i Philippe eller inte.

Häromdagen la Bianca ut en bild på Instagram när hon äter på den klassiska restaurangen Ulla Winbladh i Stockholm. En av de hundra som har kommenterat bilden är kocken Klara en av dem. Hon tycker att maten ser riktigt god ut.

Annons

”Men ge mig allt det där NU”, skriver hon på Biancas bild.

FOTO: Youtube, Kanal 5

Annons