LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg visar upp nyfödda dottern Juno för första gången

02 jul, 2021 
Carina och Erik Berg
I mars välkomnade Erik och Carina Berg en liten dotter, som fick namnet Juno.
Nu väljer tv-profilen att visa upp flickans ansikte för första gången.
”Jag blir så glad av henne”, skriver Carina till bilden på Instagram.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg, 43, och Erik Berg, 32, fick i mars en efterlängtad dotter. Efter flera års kamp med att skaffa barn har de nu fått två mirakel, sonen Otto och nyfödda dottern Juno.

Carina och Erik har varit öppna med att de haft det svårt att bli gravida. Nyligen kunde vi se Carinas egna serie Var fan är storken? där vi fick följa olika par som har fått kämpa för att bilda en familj.

Där berättade Carina och Erik om sin egen resa – som varit allt ifrån lätt. Men idag har de två gemensamma barn och är lyckligare än någonsin! Nu väljer Carina att visa upp Juno för första gången och lyckan är total hos följarna.

Därför avslutar Erik Berg sin fotbollskarriär

Nyligen kom nyheten att Erik Berg väljer att sluta med fotboll. Han valde att lägga skorna på hyllan efter en lång karriär som proffs, detta på grund av alla skador han tampats med under årens gång.

Erik hade dessutom inte spelat fotboll på ett bra tag och tog i början av juni det avgörande livsbeslutet för sig själv och familjen, och han stöttades såklart av frun Carina Berg.

Annons

– Det här känns otroligt vemodigt. Det har tagit lång tid att komma fram till beslutet men det är dags att tacka för sig, berättade Erik Berg vid beslutet på Djurgårdens hemsida då.

Carina Bergs visar upp dottern Juno för första gången

Erik och Carina Berg är relativt nyinflyttade i den nyrenoverade lyxvåningen i Stockholm. Förutom våningen i innerstan känner du säkert till att de har ett stort sommarhus ute i skärgården.

När de renoverade skärgårdsdrömmen så kunde vi även följa det i parets egna serie Bergs drömkåk i två säsonger. Programmet hade premiär hösten 2019 och den unika sekelskiftesvillan har nu fått sig ett rejält lyft.

Huset står nu klart och paret tillbringar större delar av sommaren på ön. Detta visar Carina ofta upp på Instagram och nu väljer hon även att visa upp dottern Juno med en gullig första bild.

Carina skriver: ”Hon blir så glad av en go filt. Och jag blir så glad av henne. Så det svämmar över.”

Annons

Carina Bergs följare får sig en sötchock och det råder ingen tvekan om att samtliga tycker Juno är gullig! Junos farmor Ingmarie Johansson har lämnat en kommentar som lyder: ”Tänk att farmor och farfar kunde pricka så rätt. Lilla gullunge.”

Även Carinas nära vän och kollega Carolina Gynning har kommenterat bilden.

”Gulligaste Juno”, skriver hon.

FOTO: Henrik Montgomery/TT / Henrik Isaksson/TT

Annons