Penny Parneviks ord om Filip Lamprecht – efter uppbrottet med Peg Parnevik

Peg, Penny och Filip

Peg Parnevik gick i förra veckan ut och bekräftade att hon och Filip Lamprecht gjort slut – detta efter flera månaders spekulationer från följarna.
Nu säger systern Penny Parnevik vad hon egentligen tycker om situationen.
– Alltså förlåt men det är noll synd om Filip, säger Penny.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har gjort slut. Detta bekräftade Peg Parnevik i sin podcast Pillowtalk som hon har med systern Penny Parenvik, 24. De gjorde slut för flera månader sedan men det var inte förens nu som Peg valde att berätta om uppbrottet offentligt.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin, berättade Peg då.

Exklusivt
BESVIKEN Därför stoppas Christina från Lotta på Liseberg

Penny Parneviks hårda ord mot Filip Lamprecht: ”Noll synd om Filip”

I veckans avsnitt går systrarna in djupare på vad som hände och de tar upp orättvisorna gällande hur folk ser på Filip gentemot Peg. Penny menar att Peg ofta får ta mer hat. Detta efter att Peg har postat en bild på en kille hon dejtar – vilket folk reagerade på.

– Jag märkte väldigt snabbt att så fort jag postade bilder på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare. Jag får känslan att folk tycker väldigt synd om Filip, att jag valt att gå vidare, säger Peg.

– Alltså förlåt men det är noll synd om Filip, men aja, säger Penny tillbaka.

Penny går även in på kommentarerna Peg fått utstå.

– Du säger vad du tycker på sociala medier, du är hård och rak, du har tatueringar, du tar mycket plats och är frispråkig. Filip är då, om man ska ”flip it”... Han passar in i samhället, han är härlig, han ser ut som en modell, han är snäll mot alla och då är han ”den här bilden”, säger Penny och fortsätter:

– Och då när du ”move on” och ingen har någon aning om vad som händer. Du säger ”nej men jag vill dejta lite” och skäms inte över det, för varför ska en kvinna skämmas över att de dejtar, njuter, har sex och lever sitt liv. Du säger så och då blir du elak, så alla kan måla upp ”gud vad synd det är om honom”.

Peg Parnevik om hatet mot henne: ”Kommer inte snacka skit”

Peg konstaterar dessutom att hon inte kommer prata illa om Filip och tar upp kommentarerna på sociala medier.

– Jag kommer inte snacka skit om Filip, för jag tycker han är en fantastik människa. Men det blir så jävla typsikt och samhället blir så svart på vitt, säger Peg och fortsätter:

– Jag glömde i en sekund, Filip är the ”golden boy” och jag har tatueringar och posar på halvnakna bilder och snackar politik. Fy fan vi slutshamar henne, det är mycket lättare att tycka om honom för han är härlig.

LÄS OCKSÅ: Därför firade inte Oliver Ingrosso midsommar med Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp nyfödda dottern Juno för första gången

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt