LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parnevik om relationen till exet Filip Lamprecht efter uppbrottet

09 jul, 2021 
Filip Lamprecht, Peg Parnevik
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gått skilda vägar efter drygt fem år tillsammans. Efter så många år ihop känner man varandra väldigt väl. Nu berättar Peg om hur relationen är idag.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, var ett par i drygt fem år. Duon har känt varandra ända sedan barnsben då deras föräldrar är goda vänner med varandra.

Men under våren har de valt att gå skilda vägar. Det var efter att Filip fick en fråga som handlade om "ex-flickvännen Peg" som nyheten kom ut. Men faktum är att vid det laget hade det redan varit slut mellan dem sedan länge.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt, sa Peg då i podden Pillowtalk.

Filip och Peg har gått vidare på olika håll

Sedan dess verkar ex-paret ha gått vidare på olika håll och Peg har även synts umgås en hel del med en ny kille. Hon har bland annat visat upp honom i sina Instagram-stories och det har även fångats på bild när de kysser varandra.

Filip verkar också ha gått vidare och den senaste tiden har han umgåtts en hel del med vännerna från Let's dance. Tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25, och Keyyo, 23, bar det av till hans mormors rötter i Järvsö där de tillbringade några härliga semesterdagar.

Annons

Under midsommarhelgen sågs Filip också till på samma fest som Bianca Ingrosso, 26, befann sig på.

Filip och Peg var tillsammans i över fem år och med tanke på att de känt varandra hela livet så har de hunnit bygga upp ett otroligt starkt band. Nu berättar Peg om hur relationen är mellan dem idag.

Filips svar efter Pegs ord om avslutet

Det var med andra ord en turbulent tid för ex-paret och avslutet mellan dem pratades aldrig riktigt igenom. Nu avslöjar Peg vad Filip sa när det tog slut mellan dem.

– Det är inte förrän nu, senaste veckorna som vi har kunnat bli vänner på riktigt. Så då skrev jag till honom och ba "hej, jag insåg att vi har inte sagt tack till varandra, tack för alla minnen och tack för allt vi gått igenom, det har blivit knas men jag vill liksom honor det vi hade och jag vill säga tack" och liksom "du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det", sa hon i podden Pillowtalk.

Annons

Så är relationen idag mellan Peg och Filip

Peg berättade också att hon valt att gå vidare, men att hon självklart fortfarande vill ha Filip i sitt liv.

– Jag har valt att gå vidare och jag har valt dig som vän, och då sa han samma sak. Han sa "ah shit det är så sant, jag har inte tänkt på det för jag har tänkt att åren inte är över. För jag vill alltid att du ska finnas i mitt liv, men han sa tack för allt och det har varit så fint och han har varit så glad, sa hon och fortsatte:

– Allting är fine mellan oss.

Och i det senaste avsnittet av podden avslöjar Peg mer detaljer om hur relationen till Filip är idag.

– Jag är bara klar med att försöka förklara mig själv hela tiden. Jag måste inte svara på saker, jag måste inte säga när jag ska ta ledigt, eller om jag jobbar mycket, om jag är kär eller inte, om jag och Filip pratar eller inte, säger Peg.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons