Mikaela Lauréns video på nyfödda dottern möts av starka reaktioner

Mikaela Laurén, Peder Södersteen Laurén

Proffsboxaren Mikaela Laurén har blivit mamma, vid 45 års ålder. Nu uppdaterar hon flitigt om den första tiden med lilla dottern och det finns en detalj som följarna nu lagt märke till!
”Boxarbrud”, skriver en följare.

Det var i slutet av juni som proffsboxaren Mikaela Laurén, 45, och hennes make Peder Södersteen Laurén, 37, kunde välkomna sin lilla dotter till världen. Det blev en minst sagt tuff förlossning, faktum är att den tog hela 34 timmar att genomföra!

”Efter 34 timmars slit med värkar och förlossning är hon nu äntligen här Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”, skrev Mikaela då.

Och sedan dess har det fullkomligt strålat om de nyblivna föräldrarna. Både Mikaela och Peder njuter av den nya lilla familjemedlemmen och de lägger gärna upp bilder på henne.

Exklusivt
OTROLIGT Gravida Frida, 43, sprang 500 mil: ”Ingen anledning att bromsa”

Glädjebeskedet – efter långa kampen mot att bli gravid

Det var redan år 2018 som Mikaela och Peder uttryckte en önskan om att vilja bli föräldrar, men vägen dit kom att bli lång. Nu tog paret hjälp av den ryska IVF-kliniken Olgakliniken för att få hjälp att bli gravida. Så därför var lyckan total när det till slut visades två streck på graviditetstestet.

”Som vi har kämpat för dig, efterlängtade älskade unge. Känns ofattbart. Jag har fortfarande svårt att förstå och våga tror att det är på riktigt... Samtidigt kan jag inte låta bli att vara så otroligt exalterad och lycklig över att vi kommer bli föräldrar och bilda vår alldeles egna familj”, skrev Mikaela då på Instagram.

Mikaela blev känd för svenska folket efter hennes imponerande meriter inom boxning. Bland annat har hon varit mästare hos organisationerna UBO och WIBA och när hon medverkade i tävlingsprogrammet Mästarnas mästare fångade hon verkligen svenska folkets hjärtan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna häpnar efter detaljen i videon på dottern

Boxning är med andra ord en stor del av Mikaelas liv och nu verkar det som att hennes stora passion för sporten ska smitta av sig. På Instagram har Mikaela uppdaterat sina följare flitigt om den nya rollen som mamma. Den lilla dottern har fortfarande inte fått något namn än, men Mikaela har berättat hur de tänker kring just namnvalet.

Mikaelas senaste video på Instagram består av den lilla dottern, som de i nuläget kallar för "Prinsessan". I videon ligger dottern på en säng och har en prinsess-krona på huvudet. Nu häpnar följarna över hennes bedårande söthet.

”Alltså! Jag dör vilken sötnos sååå fin”, skriver en följare.

”Mitt hjärta smälter helt”, skriver en annan.

”Kan inte hantera sötheten”, skriver en tredje.

Men det finns faktiskt en annan detalj i videon som följarna nu reagerar på. Det verkar nämligen som att lilla prinsessan kommer gå i sin mammas fotspår. För tittar man noga så kan man nämligen skåda ett par mini-boxningshandskar.

”Underbart boxhandskar och allt”, skriver en.

”Åh herregud vilken söt liten boxarbrud”, skriver en annan.

”Så söt och så himla häftigt med de små boxningshandskarna!”, instämmer en tredje.

LÄS OCKSÅ: SYSTRAR Linas offentliga ord till Hanna efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: SVARET Så lång är Ernst Kirchsteiger – egna orden

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Christine Olsson/TT