Mikaela Laurén om namnvalet till nyfödda dottern

Mikaela Laurén

Snart en vecka har gått sedan Mikaela Laurén och Peder Södersteen Laurén fick deras första gemensamma barn.
Nu avslöjar Mikaela nya detaljer om namnvalet till deras dotter.

Mikaela Laruén, 45, är den svenska boxaren som har många imponerande meriter att sätta på sitt cv. Bland annat har hon varit mästare hos organisationerna UBO och WIBA och tog sig dessutom in i många svenskars hjärtan när hon medverkade i tävlingsprogrammet Mästarnas mästare. Men nu kan hon även sätta mamma på sitt cv.

Tillsammans med sin make Peder Södersteen Laurén har hon nämligen fått sitt första barn. Nu avslöjar hon detaljer om namnvalet till dotern.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikaela Laurén och Peder Södersteen Lauréns familjelycka

Snart en vecka har gått sedan Mikaela äntligen kunde meddela att deras lilla flicka hade kommit till jorden. Under ett inlägg på henne, Peder och det nyfödda barnet skrev hon om lyckan:

”Efter 34 timmars slit med värkar och förlossning är hon nu äntligen här Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”.

Nu har den lilla familjen fått komma hem och förändringarna är många. Bland annat kämpar Mikaela med att hantera sömnlösa nätter och att alltid vara tillgänglig för att uppfylla barnets behov, och i ett inlägg på Instagram skriver hon om de delade känslorna kring det.

”Känner mig lite som en ”tutte” just nu. Inte bara för att jag helt plötsligt ser ut som Dolly Parton med sprängfyllda mjölkbomber utan för att det känns som jag inte gör annat än att amma, torka spyor och byta blöjor just nu. Känner mig lite ”ägd” av vår lilla ”sessa” men är sååå tacksam att amningen funkar, även om jag just nu kämpar på med sömnlösa nätter.... Känns ibland som hon inte får nog av ”tutten””, berättar hon.

Mikaela Laruéns nya avslöjande om namnvalet till dottern

Vad den lilla dottern ska heta är däremot ingenting de har gått ut med än, och av Mikaelas inlägg på Instagram som hon skrev häromdagen att döma verkar det inte heller som att de själva vet vad hon ska heta än.

”Idag blir vår lilla prinsessa hela 3 dagar och kärleken för henne bara växer explosionsartat Jag kan liksom inte sluta titta på henne Och näe, vi har fortfarande inte bestämt oss till för något namn till henne än (vi trodde verkligen att det skulle bli en pojke.... ), men vi har några favoriter som vi håller på att ”känna in” just nu och vill verkligen att det ska kännas rätt. Tills dess får hon heta prinsessan. Har ni några bra tips annars?”, skriver Mikaela nämligen.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws lyxiga sommarställe i Båstad – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Stockholm efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Senaste nytt