Hanna Hedlund lämnar Stockholm efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har nyss gått ut och berättat att de har valt att gå skilda vägar.
Nu visar Hanna upp glädjen efter den tuffa perioden.

Hanna Hedlund, 46, har jobbat i underhållningsbranschen i många år och är idag av av Sveriges mest älskade artist och skådespelare. Hanna har tre barn ihop med sångaren Martin Stenmarck, 48, Ida, 17, Love, 14, och Saga, 9.

SPRICKA Benjamins relation till Anders idag efter bråket i tv

Martin och Hannas förlovningslycka

Hanna och Martin har varit ett par i 23 år. För nio år sedan friade Hanna till Martin och han sa ja. Men det var inte första gången de friade till varandra, Hanna har berättat att hon sa nej till Martins frieri några år tidigare.

”Tjoho och det är inte ens skottår! Jag gjorde det ändå! Och han skrek jaaaa! Faktum är att Martin har friat till mig en gång. Hur och varför jag inte sa ja berättar jag inte, skrev Hanna på bloggen efter frieriet under 2012.

Hanna har berättat för Expressen att hennes pappas död hade en stor del att göra med att hon tidigare inte var redo för en förlovning.

– Det låter ju helt hemskt men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, säger hon till tidningen och menar att pappa Latta Hedlunds bortgång blev lite av en ögonöppnare.

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Paret gifte sig i augusti 2016 på Fredriksborg ute på Värmdö.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar

Trots deras fina kärlekshistoria har nu Martin Stenmarck och Hanna Hedlund bestämt sig för att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans. I juni 2021 gick de båda ut med ett meddelande om att de har separerat. De hade då redan levt isär i sex månader.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skilsmässor är alltid jobbigt men nu visar Hanna upp en bild från sitt sommarställe i Hälsingland och det ser ut som att hon mår väldigt bra. På Instagram har hon lagt upp en bild där hon hoppar högt, har händerna över huvudet och ler stort.

”Jaa! Sol! Hälsingland”, skriver hon intill bilden.

Hanna Hedlund har lagt upp flera bilder från resan. I ett annat inlägg berättar hon om sina dagliga promenader i området och det verkar minst sagt som att hon njuter av att komma ifrån storstan.

”Kommer aldrig tröttna på att gå pws runt den här lilla sjön”, skriver hon till en annan bild på sig själv.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad dotters Nike nya hårfärg

LÄS OCKSÅ: Fredrik Steens ord i Sommar i P1– kampen med sönernas diagnoser

FOTO: TV4, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt