LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Starka reaktioner efter Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad dotters Nike nya hårfärg

04 jul, 2021 
Lovisa Ström
Henrik Alsterdal & Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har barnen Nike och Erling tillsammans. Nu visar Henrik upp dotterns ovanliga drag som väcker starka reaktioner.
”Modig!”, skriver en följare.
Annons
Anders Pihlblad och maken Henrik AlsterdalBrand logo
Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal

Tv-profilerna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad lärde känna varandra som kollegor på TV4 och sedan dess har det hänt en hel del. Idag har de nämligen varit ett par i över 14 år och har även blivit äkta makar. I en intervju med Hänt berättar Anders vad det bästa med Henrik är.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, säger han.

Men att Henrik och Anders har gift sig är inte det enda som har hänt sedan de lärde känna varandra på TV4. Idag har makarna även barnen Nike och Erling tillsammans.

Nu visar Henrik upp dotterns ovanliga drag som väcker starka reaktioner hos följarna.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblads beslut för barnen

Trots att Henrik och Anders är två utav Sveriges mest folkkära tv-profiler och därmed har valt ett liv i rampljuset har de inte valt samma väg åt deras barn. På Henrik och Anders sociala medier är de nämligen noga med att inte visa varken Nike eller Erlings ansikten och anledningen är helt enkelt att de vill respektera deras integritet.

Annons

– Det är väldigt medvetet. De är inte intresserade av någon medial uppmärksamhet överhuvudtaget. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten, säger Henrik i en intervju med Hänt.

Han fortsätter:

– De får helt enkelt fortsätta vara anonyma ett tag till, så får vi se vad de själva vill i framtiden. Om de kanske själva vill vara med på Instagram eller Facebook eller så. Men än så länge har de inte uttryckt någon sådan önskan.

Starka reaktioner efter dottern Nikes modiga beslut

Men häromdagen hände något som Henrik ville dokumentera. Dottern Nike bestämde sig nämligen för att färga håret rosa och under en bild på dottern skrev Henrik:

”Familjens rosa panter!”

Och i kommentarsfältet är det många som jublar över dotterns hårfärg.

”Jäklar vad cool!”, skriver bland annat en följare.

”Åh helt underbart!”, skriver en annan.

”Wow så coolt! Modig!”, skriver en tredje.

Annons