LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws lyxiga sommarställe i Båstad – se alla bilder här

05 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Måns Zelmerlöw.
Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara har köpt landställe i Skåne.
Efter en totalrenovering börjar huset nu likna en lyxvilla.
Se bilderna här!
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Artisten Måns Zelmerlöw, 35, slog igenom i Idol 2005 där han slutade på femteplats. Sedan dess har han blivit en av Sveriges mest folkkära artister och tv-profiler. Han har bland annat varit programledare för Allsång på Skansen och 2015 kammade han hem hela Melodifestivalen med bidraget Heroes, som tog honom vidare till Eurovision Song Contest där han också vann.

Året därpå, när Eurovision anordnades i Sverige efter Måns vinst, fick han äran att leda programmet ihop med Petra Mede. I en intervju med Aftonbladet har Måns berättat att han är sugen på att ställa upp i musiktävlingen igen.

– Jag älskar den här tävlingen och någon gång skulle jag vilja komma tillbaka så klart. Men då måste jag känna att jag har helt rätt låt och en låt som skulle kunna utmana i Eurovision, har artisten tidigare avslöjat.

Nu senast satt Måns Zelmerlöw med i juryn i TV4:s nya succéprogram Masked Singer, tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53, Felix Herngren, 54, och Nour El-Refai, 33.

Annons

2016 träffade Måns den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 33, och flyttade till London för kärleken. 2019 blev det bröllop och året innan det fick de sonen Albert, 3.

Måns Zelmerlöws sommarhus i Sverige

Det var förra året som Måns och hans hustru Ciara köpte ett sommarhus i Kattvik, Båstad. Paret bor fortfarande i London men ville också ha ett ställe i Sverige. Måns är från Skåne så det var förmodligen ganska naturligt att skaffa ett sommarställe där. När de köpte huset var det renoveringsobjekt som de har totalrenoverat hela året.

Efter ett helt år av renovering kan nu både Måns och Ciara visa upp resultatet av den nästan helt färdigrenoverade villan. Huset har en havsutsikt, en stor pool, jacuzzi och exklusiva material i både badrum och sovrum.

På Instagram visar Måns Zelmerlöw upp före- och efterbilder på sommarhuset.

Annons
Annons
Annons

FOTO: Lotte Fernvall/TT, Youtube

Annons