LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws lyxiga hus i Sverige med hustrun Ciara Janson

03 jun, 2021 
AvJonna Wennerberg
Måns Zelmerlöw är bosatt i England sedan flera år tillbaka tillsammans med hustrun Ciara Janson och resten av familjen. Men Sverige ligger dem fortfarande varmt om hjärtat. Därför har de även ett hus på Måns hemmaplan som de åker till ibland. Nu visar han upp parets lyxiga hem på Instagram.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw behöver ingen vidare presentation. Den folkkära artisten har varit mumsmums med hela svenska folket sedan många år tillbaka. Redan som nittonåring gjorde han succé i Idol och därefter har karriären gått spikrakt uppåt. Melodifestivalen har legat honom varmt om hjärtat och där har han deltagit flera gånger. Och kärleken är ömsesidigt för 2015 kammade han inte bara hem Melodifestivalen utan hela Eurovision Song Contest. Sedan dess har han varit en självklarhet i dessa sammanhang.

Även om man kan tycka att han inte borde ha hunnit med mycket annat är artistkarriären så har Måns fler strängar på sin lyra. Han har programlett både Allsång på Skansen och Melodifestivalen, dessutom har han lyckats bra som entreprenör.

Därför bor inte Måns och Ciara i Sverige

2016 var de dock dags för Måns att lämna Sverige när han fann kärleken i brittiska Ciara Janson. Paret träffades på en gemensam väns bröllop där de hamnade vid samma bord och det slog gnistor. Och sedan sommaren 2019 har paret varit äkta makar. Tillsammans har de 2-åriga sonen Albert och från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie, 6, som Måns har en nära relation till. Familjen lever tillsammans i England sedan flera år tillbaka.

Annons

Anledningen till att familjen bor i England är helt enkelt för att Archies pappa bor där. Därför har de inga planer på att flytta som det ser ut nu. Men Sverige ligger ändå familjen varmt om hjärtat. Därför har de alltid haft ett boende här som de kan åka till när de vill. Den som följer Måns eller hans fru på sociala medier vet att de tillbringar en hel del tid i vårt avlånga land.

Måns visar upp lyxiga hemmet i Sverige

Kanske inte så konstigt när de har en fantastisk villa att komma "hem" till. Nyligen visade Måns upp parets lyxiga hus på sitt Instagram-konto. Och vi kan förstå varför de vill tillbringa tid där, inte minst på sommaren.

Huset ligger precis vid vattnet och de har nyligen renoverat det. På Instagram delar Måns en rad bilder på hur det ser ut före och efter att de bytt fönster i huset.

”Svep för före och efter. Fönster kan vara bland det viktigaste vid en renovering.”, skriver han till bilden.

Det är enorma fönster som ger en fantastisk utsikt över vattnet som väller precis nedanför.

”Jag är SÅ nöjd!”, skriver Måns till bilden.

Och vi förstår honom.

Annons