Måns Zelmerlöw om boendeplanerna – därför bor de kvar i England

Måns Zelmerlöw med hustrun Ciara Janson

Har gott om tv-jobb i Sverige och lider svårt av Londons tuffa lockdowns. Måns Zelmerlöw avslöjar varför han trots det inte kan flytta hem till Sverige med familjen.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 34, har precis som många andra artister drabbats hårt av pandemin. Exempelvis var han i slutet av förra året tvungen att ställa in julshowen Tomten och bocken som han skulle haft med komikern Per Andersson, 44.

Dock har Måns, som sedan snart fem år tillbaka bor i London med frun Ciara Janson Zelmerlöw, 31, sonen Albert, 2, och bonussonen Archie, 6, haft tur i oturen, eftersom han den senaste tiden fått flera stora tv-jobb i Sverige.

Stödet från hustrun Ciara Janson

Bland annat var Måns nyligen en av programledarna i finalen av Melodifestivalen 2021 i Stockholm lördagen den 13 mars. I samband med det valde hustrun Ciara att visa sitt stöd på Instagram genom att under sändningen skriva:

”Break a leg Daddy!!! We love you SO much”

Måns bekräftade för Hänt efter sändningen att hans brittiska fru äntligen förstår hur stort det är med Mello i Sverige då han med ett leende sa:

– Efter fem år tillsammans så förstår hon nu vad Melodifestivalen innebär, som tur är.

Och i fredags var det premiär för nästa stora tv-underhållning där Måns är med, programmet Masked singer på TV4 i vilket han är en av experterna i panelen. Nyligen berättade Måns i en intervju med Aftonbladet att han haft väldigt kul under inspelningarna. Han passade även på att avslöja lite detaljer om deltagarna som gömmer sig under maskerna.

– Det är inte många gånger jag har känt att det varit så kul att gå till jobbet som under de här inspelningarna. Tävlingsmänniskan i mig gick igång på alla cylindrar, men det är svinsvårt. Några gånger har polletten trillat ner men det var extremt sällan som vi kände oss säkra i panelen.

Därför kommer Måns och familjen inte flytta till Sverige

I samma intervju beskriver han de tuffa lockdowns som varit i London där familjen bor:

– Första två gångerna det var lockdown var det ändå helt okej. Det var fortfarande ljust och man kunde göra saker utomhus. Men den senaste som har varat från i julas och fram till nu har varit tung. Det är mörker, båda barnen är hemma och det är svårt att aktivera dem eftersom man inte kan vara ute. Det är också brittiskt sidledesregn konstant. Man kan inte heller aktivera kroppen på något sätt, det är för geggigt för att gå ut och springa och att träna hemma är inte speciellt motiverande, säger han till Aftonbladet.

Det är lätt att undra varför han och familjen inte flyttar till Sverige istället. Men Måns förklarar orsaken till att det inte kommer att bli någon flytt den närmsta tiden:

– Vi hade nog gärna flyttat till Sverige, både jag och Ciara. Men jag har en liten bonusson vars pappa bor i England så det är inte aktuellt just nu i alla fall.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om svartsjukan under Let's dance

LÄS OCKSÅ: David Hellenius avslöjande om 14-årige sonen Leo

FRÅN FÖRSTASIDAN