Ciara Zelmerlöws stöd till Måns Zelmerlöw – insikten efter alla år

Ciara Zelmerlöw, Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw gjorde succé som programledare för finalen av Melodifestivalen 2021. Nu berättar han om stödet från hustrun och hennes insikt efter alla år.
– Efter fem år tillsammans förstår hon, säger Måns till Hänt.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Finalen av Melodifestivalen 2021 blev en riktig rysare och spänningen var total. Men till slut stod det klart att det blev Tusse som tog hem hela tävlingen!

På presskonferensen efter finalen kunde Tusse knappt finna ord till den historiska framgången. Han var så tagen att han inte ens klarade av att hålla tillbaka tårarna.

– Det går inte för en människa att få så här mycket kärlek, kolla på rösterna, säger han och fortsätter:

– Okej, hörde ni. Det känns helt sjukt och det är tack vare alla där hemma som har gjort mig historisk, säger Tusse och försöker hålla tillbaka glädjetårarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Eric Saade om andra-platsen

Men i mångas ögon verkade det nästan som att det skulle vara en självklarhet att Tusse skulle stå som vinnare. Eric Saade var en av dem och på presskonferensen efteråt berättade han om tankarna kring hans andra-placering i finalen.

– Först och främst så var det solklart liksom. Det kanske inte var så spännande där på slutet, de kanske ville göra det spännande. Men jag stod mest där och log. Jag och Tusse vi skrattade mot varandra och jag tänkte bara att livet var ganska gött om jag ska vara helt ärlig, förklarar Eric Saade och fortsätter:

– Vi hade bara kul, jag grattade honom egentligen innan resultatet hade kommit.

Kvällen till ära var det inga mindre än Måns Zelmerlöw, Shima Niavarani och Christer Björkman som stod för programledningen.

Shima Niavarani, Christer Björkman, Måns Zelmerlös

Programledarna stod för mellanakten.

Foto: Henrik Montgomery/TT

Måns Zelmerlöw om stödet från Ciara

Trots en hel del teknikstrul fick programledarna beröm för insatsen och på presskonferensen efteråt kunde Måns berätta om stödet han fått från hustrun Ciara Zelmerlöw.

– Jag har fått jättemycket stöd hemifrån och hela familjen satt och tittade. Och sen var det ju engelska kommentatorer i år också så hon kunde ju dessutom förstå nåt av skämten iallafall. Så de var helt lyriska efteråt, och väldigt glada att Tusse vann, säger han.

Ciara har även valt att visa sitt stora stöd på Instagram genom att hylla sin make.

”Break a leg Daddy!!! We love you SO much”, skrev Ciara under sändningen.

Ciara, som är från Storbritannien, verkar nu ha förstått uppståndelsen och svenskarnas kärlek kring Melodifestivalen. Det är något som Måns även bekräftar efteråt. Ciara verkar nämligen ha kommit fram till en ny insikt om "Mello" efter alla år ihop med Måns.

– Efter 5 år tillsammans så förstår hon nu vad Melodifestivalen innebär, som tur är.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis bakgrundsdansare Niklas Arleryd i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrink om relationskampen med frun Helena

FRÅN FÖRSTASIDAN