Casper Janebrink om relationskampen med frun Helena

Casper och Helena Janebrink

Snart är det dags för final i Melodifestivalen och Arvingarna är en av finalisterna.
När Hänt når Casper Janebrink berättar han om saknaden till familjen, hur han och Helena får relationen att gå ihop och att han blivit skadad, bara en dag innan finalen.

Välkända gruppen Arvingarna är ett av Sveriges mest folkkära band. Och för sjätte gången klev Arvingarna upp på Melodifestivalen-scenen och tog sig vidare till final. Denna gång med bidraget Tänker inte alls gå hem.

När Hänt intervjuar Arvingarna har de precis haft ett ”torr-rep” som Casper beskriver det.

– Vi har gått igenom på scenen vad kamerorna finns. Vi har gjort lite ändringar på små positioner så kameran kan se oss bättre.

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

Casper Janebrinks saknad efter Helena

Casper poängterar att familjen hemma är vana vid att han är borta en del. Hemma har Helena Janebrink, 43 och barnen Alice och Felix fullt upp med aktiviteter och vardagsliv, vilket Casper är medveten om. Helena stöttar Casper och det har aldrig funnits någon svartsjuka mellan paret.

– Helena är van att jag är borta. Jag pratade med henne igår och hon sa ”är det redan torsdag”. De har aktiviteter där hemma, som fotboll och dans. De saknar mig såklart och jag saknar dem. Men jag är fokuserad på det jag gör här.

– Men det har aldrig funnits svartsjuka för att jag är borta, det var längesen. Jag minns inte när jag jag var svartsjuk senast, säger Casper och skrattar.

Casper Janebrink skadad i ryggen – bara en dag innan finalen av Melodifestivalen

Vidare berättar Casper att det hänt en del bakom kulisserna, han har nämligen skadat sig och åkt på ryggskott.

– Jag vaknade upp och hade ryggskott i nedre ländryggen. Jag haft en naprapat här som försökt lösa det, jag försöker röra på mig. Jag hoppas nu jag kan genomföra repet normalt.

Hur känns det bara dagar innan finalen?

– Att sjunga och ha ont i ryggen kan vara jobbigt. De kan hugga tag i ryggen och i och med att det är ländryggen så känns det ibland som hugg. Det är knappt som man vill stå upp när huggen kommer.

– Man hade inte ens kunnat drömma om att något sånt här skulle hända.

Arvingarna är ett av Sveriges äldsta och folkkära pojkband, Casper beskriver att de fortfarande trivs ihop och att han är stolt över gänget.

– Jo men vi trivs bra ihop och har ju gjort massa roliga grejer. Men tråkigt att vi inte kan spela live, det handlar ju om pengar hur vi ska överleva. Vi har ändå lyckats ta oss igenom detta och hittat nya vägar. Vi har haft att göra, och Mello har verkligen motiverat oss, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf varandra

LÄS OCKSÅ: Prins Daniels egna ord om njursjukdomen

FOTO: Karin Törnblom/TT // Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt