Måns Zelmerlöws ord om deltagarna i Masked singer

Monstret, Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är högaktuell som expert i den nya storsatsningen Masked singer på TV4. Hittills har pingvinen Sven Melander gett sig till känna, men nu kommer Måns med ett avslöjande om de andra deltagarna.
Slå på ljud

Masked Singer är ett underhållningskoncept som finns i många av världens länder, och nu även i Sverige! Programmet fick rekordpublik i USA och i vissa länder har det även utvecklats till "Masked dancer".

LÄS MER: Bingolotto stoppas från TV4 – tittarnas ilska över beslutet: "Skandal"

Själva idén med programmet bygger på att tolv kända personer ska sjunga och så får man gissa vem det är som gömmer sig bakom masken. Efter premiäravsnittet blev det Pingvinen som åkte ut – och det visade sig att det var Sven Melander som dolde sig under den välkonstruerade masken.

Med tanke på att programmet är förinspelat så rör det sig inte om tittarnas röster. Besluten om vilka som ska vara kvar i tävlingen grundas istället på en utvald publik i studion och en expertpanel. Expertpanelen består av Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren.

Därför sitter Måns Zelmerlöw i expertpanelen

I en intervju med Aftonbladet berättar Måns nu hur det kom sig att han tackade ja till jobbet som en av experterna i panelen.

– Efter ett år som arbetslös så var det ju rätt självklart. Jag har sett det i England och det är en supersuccé både här och i andra länder, säger han till tidningen.

Juryn i Masked singer Sverige

Expertpanelen i Masked singer.

Foto: TV4

Måns berättar också i samma intervju att det är en helt annan person av honom som kommer fram när det är tävling.

– Det känns fantastiskt bra, det är inte många gånger jag har känt att det varit så kul att gå till jobbet som under de här inspelningarna. Tävlingsmänniskan i mig gick igång på alla cylindrar, säger han och fortsätter:

– Men det är svinsvårt. Några gånger har polletten trillat ner men det var extremt sällan som vi kände oss säkra i panelen. Inspelningen var otroligt rolig och frustrerande, det var alla möjliga känslor på en och samma gång.

Måns spännande avslöjande om deltagarna

Masked singer sänds på fredagar, efter att Let's dance flyttats till lördagar istället. Detta beror på att det helt enkelt var för stor konkurrens från SVT:s Bäst i test med Babben Larsson och David Sundin. Men nu menar Måns att det ändå kan vara värt att slå på TV4 på fredagskvällarna – då han hintar om en viktig detalj kring deltagarna.

– Men här får man mer en liveunderhållningskänsla och det kan nog också appellera till alla delar av familjen. Vi har också David Hellenius som är briljant som programledare och panelen känns också väldigt kul. Sedan kan jag också avslöja att det är väldigt bra namn bakom de här maskerna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik efter premiären av Masked singer Sverige

LÄS OCKSÅ: Vem är Monstret i Masked Singer Sverige? Här är alla ledtrådar

SENASTE NYTT!