Mikaela Laurén och maken Peder Södersteen Laurén har fått barn

Mikaela Laurén har fått barn
Breaking

Mikaela Laurén och Peder Södersteen Laurén har äntligen fått sitt efterlängtade barn!
På Instagram berättar de om den stora lyckan.

Mikaela Laruén, 45, är den svenska boxaren som har många imponerande meriter att sätta på sitt cv. Bland annat har hon varit mästare hos organisationerna UBO och WIBA och tog sig dessutom in i många svenskars hjärtan när hon medverkade i tävlingsprogrammet Mästarnas mästare.

Nu kan hon även sätta mamma på sitt cv. Tillsammans med sin make Peder Södersteen Laurén har hon nu fått sitt första barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

WOW! Zlatans lyxsemester – se bilderna!

Mikaela Lauréns oro – efter gravidbeskedet

Men att bli förälder innebär en hel del förändringar och det är inte helt ovanligt att det ibland kan kännas skrämmande. Mikaela har själv burit på de känslorna och i ett inlägg på Instagram skrev hon om de oönskade tankarna för att se om det fanns folk där ute som kunde känna igen sig. Och det fanns det såklart.

”Kommer det bli som jag / vi tänkt oss, kommer vi klara av föräldrarollen, kommer förlossningen gå bra, kommer vår bebis må bra och ha det bra...? Jag försöker tänka positivt och att allt nog bara faller på plats men det är svårt att inte vara lite nervös.... Nån som känner igen sig?”, skrev hon då varpå hon möttes av stöd från många av sina följare.

Tillsammans med sina följare har Mikaela även spekulerat i ifall det blir en pojke eller ficka och i kommentarsfälten är det hundratals som har gissat på vad de tror att det kommer att bli. Och nu har vi äntligen fått svaret.

Mikaela Laurén och Peder Södersteen Laurén har fått barn

Det blev en liten flicka och i ett inlägg på Instagram skriver Mikaela Laruén nu om den stora lyckan:

”Efter 34 timmars slit med värkar och förlossning är hon nu äntligen här Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”.

LÄS OCKSÅ: Radioprofilen Roger Nordin är ihop med ex-pojkvännen Jonas Elgh igen

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya liv efter Let's dance – det gör han nu

Senaste nytt