Zlatan Ibrahimovics semester med familjen på lyxbåten i södra Europa

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic skulle spelat i fotbolls-EM för Sverige i år – men han vred till knäet i en match vilket gjorde att han har fått ställa in EM. Istället har han nu dragit på semester med familjen och bor på en lyxbåt – se bilderna här!

Fotbolls-EM har dragit igång, ett år försent. I början av året meddelade förbundskapten Janne Andersson till mångas stora glädje att Zlatan Ibrahimovic, 39, skulle göra en comeback i svenska landslaget.

Men Zlatan skadades när han vred till knäet i en match med Milan och fick ställa in EM.

– Jag har i dag pratat med Zlatan Ibrahimovic som dessvärre meddelat att hans skada stoppar hans medverkande i EM i sommar. Det känns så klart tråkigt, framför allt för Zlatan men också för oss, förklarade Janne Andersson i mitten av maj.

Nu är Zlatan på rehabilitering för knäet och i slutet av juni kommer han att undersökas av hans läkare Volker Musahl. Zlatan är orolig att han kommer behöva tvingas operera knät. En operation skulle hålla Zlatan borta från fotbollen i flera månader.

Nu har Zlatan och hans hustru Helena Seger och deras två söner Maximilian och Vincent synts på en lyxbåt utanför lyxiga semesterorter i Europa.

Zlatan Ibrahimovic om relationen till sönerna

Innan skadan när tanken var att Zlatan skulle spela i EM så deltog han i en presskonferens och där fick han en fråga om familjen, de frågade vad hans söner hade sagt om hans beslut att återvända till landslaget.

– Det är ingen bra fråga du ställer. Jag hade Vincent här som faktiskt grät när jag lämnade honom, men det är okej ... det är okej ... det är okej, svarar Zlatan med tårarna i halsen.

Familjen Ibrahimovics semester i södra Europa med lyxbåten

Istället för att delta i EM så har Zlatan med familj åkt på lyxig båtsemester. Lyxbåten heter Riva 100 Corsaro enligt källor ska den vara värd mellan 100 och 200 miljoner kronor.

ÅTERFÖRENING Roger ihop med ex-pojkvännen Jonas igen

Familjen har hittills synts till utanför Mallorca, Sardinien och Saint-Tropez.

Lyxyatchen har blivit uppmärksammad då den är 29 meter lång och kan köra upp till 27,5 knop. Utöver det så har båten en stor matsal, bar, ett garage som kan öppnas upp och bli till en strandklubb på vattennivå. Den har också en mastersvit med dubbelsäng och privat lounge, med inbyggt ljud- och karaokesystem. Och såklart ska det finnas en liten fotbollsplan med konstgräs ombord.

Familjen verkar vara på båten ensamma, tar det lugnt, badar i havet och umgås med varandra.

Zlatan Ibrahimovic , Helena Seger med deras barn Maximilian and på semester i Saint-Tropez.
FOTO: KCS Presse/MEGA
Zlatan hoppar från båten utanför Saint-Tropez.
FOTO: KCS Presse/MEGA

LÄS OCKSÅ: Hela listan över alla filmer som går på bio sommaren och hösten 2021

LÄS OCKSÅ: Cristiano Ronaldos LÄSKiga utbrott under EM: ”Drick vatten!”

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, MEGA

Senaste nytt