Cristiano Ronaldos LÄSKiga utbrott under EM: ”Drick vatten!”

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo avskyr läsk.
Föraktet är så intensivt att han vägrar omge sig med Coca cola.
– Drick vatten! sa han under en EM-presskonferens och tog bort läskgigantens produktplacering.

Coca Cola hade snyggt och prydligt placerat sina flaskor på måndagens presskonferens under EM.

Det uppskattades inte av hälsoaktivisten och fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo, 36, som närvarade för att prata om tisdagens match mot Ungern. Läskgiganten fick bevittna hur frisparksstjärnan med stor beslutsamhet tog undan flaskorna från bordet.

Som den sanna läskmotståndare han är började Cristiano Ronaldo sedan skrika på portugisiska: ”Drick vatten!”. Då hade den svarta vätskan redan lämnat bildskärmen och Coca Cola blivit av med sin produktplacering.

Cristiano Ronaldo irriterad på sonen

Cristiano Ronaldo tog fram en flaska vatten som fick ta Coca Colas plats. Han fortsatte under intervjun att visa sitt läskförakt genom att väsa "Coca Cola” och skaka på huvudet.

Det är inte första gången som den hälsosamme fotbollsstjärnan uttrycker hård kritik mot sockerhaltiga drycker som läsk. Portugisen avslöjade nyligen att han blir irriterad när han ser sin son dricka läsk. Det skriver Daily Mail.

Den berömda sportprofilen har en strikt kost. Han äter sex mindre mål mat om dagen. Måltiderna består av mycket grönsaker, frukt och protein. Av förklarliga skäl lyser Coca Cola med sin frånvaro hos vattenälskaren Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är inget större fan av coca cola eller läsk överlag.

HANDOUT

Cristiano Ronaldos besvikelse: "Ibland dricker han cola”

De strikta dieterna, långa och tuffa träningspassen kombinerat med åtta timmars sömn varje natt, är något som Cristiano Ronaldo också hoppas ska nå fram till hans son.

På den fronten verkar uppförsbacken vara aningen brant. Förra året berättade fotbollsstjärnan nämligen att sonen inte var i närheten av att hysa samma besatthet av träning.

– Vi får se om min son någonsin kommer att bli en stor fotbollsspelare. Ibland dricker han cola och äter chips och det irriterar mig, sa bollkonstnären då.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är aktuell som en av spelarna i Portugal i EM.

Robert Michael

LÄS OCKSÅ: Svennis om Sveriges EM-chanser: ”De saknar Zlatan”

LÄS OCKSÅ: EM 2021: Lyxhotellen som möter det svenska landslaget

Foto: Twitter, HANDOUT/TT, Robert Michael/TT

SENASTE NYTT!