Lina Hedlunds första ord till Hanna efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Lina Hedlund.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa har blivit väldigt uppmärksammad.
Sedan uppbrottet har Lina Hedlund varit väldigt tyst på sociala medier – men nu visar hon sitt stöd till systern.

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, har skilt sig efter 23 år tillsammans. Paret har tre barn ihop, 17-åriga Ida, 14-åriga Love och 8-åriga Saga. Artisterna gifte sig 2016 på Fredriksborg ute på Värmdö i Stockholm. Fyra år innan bröllopet friade Hanna till Martin.

”Tjoho och det är inte ens skottår! Jag gjorde det ändå! Och han skrek jaaaa!”, skrev Hanna på bloggen efter att Martin hade sagt ja till förlovningen.

Hanna har berättat att Martin friade till henne några år innan dess men att hon då sa nej.

”Faktum är att Martin har friat till mig en gång. Hur och varför jag inte sa ja berättar jag inte, skrev hon.

De före detta paret meddelade om skilsmässan genom att de delade varsin bild på Instagram och förklarade situationen. Utan att många hade vetat om det så hade de före detta paret levt separerade i över sex månader innan de bestämde sig för att skilja sig. De verkar som paret trots skilsmässan har en fortsatt god relation. De skrev att de ville upprätthålla den för barnens skull.

ÄNTLIGEN!109-åriga Dagnys första ord efter sjukdomen

Linas stöd till Martin Stenmarck

Efter ett förhållande som varade i 23 år så har Martin kommit Hannas familj nära, inte minst systern Lina Hedlund, 43. När Martin delade flera bilder på Instagram från hans semester med han och Hannas barn för några veckor sedan så kommenterade Lina hans bilder.

”Glad midsommar”, skrev Lina till bilderna.

Martin Stenmarck gillade också hennes kommentar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lina Hedlund stöttar systern efter tuffa tiden

Hanna och Lina verkar ha en väldigt nära systerrelation, men sedan Hannas skilsmässa från Martin har inte Lina kommenterat någon av Hannas bilder i sociala medier.

Häromdagen la Hanna upp en bild från Österlen där hon är på semester med skådespelerskan Kajsa Ernst, 58. På bilden ser man Kajsa framför ett hus och till bilden har Hanna skrivit: ”Här bor vi inatt! Hos vänner på Österlen.”

I kommentarsfältet är det många som har kommenterat, bland annat systern Lina. Det här är alltså första gången Lina Hedlund skriver någonting till sin syster offentligt sedan nyheten om separationen blev känd.

”Mysigt ha det så härligt!”, lyder systern Linas kommentar till Hannas bild.

LÄS OCKSÅ: Därför är Carin da Silva tillbaka i Sverige efter flytten till Bryssel

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons lyxiga seglingssemester

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!