Hanna Hedlunds första ord efter separationen med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.

I förra veckan gick Hanna Hedlund och Martin Stenmarck ut med att de ska skilja sig och många blev chockade av beskedet.
Nu bryter Hanna tystnaden och berättar hur hon mår.
Slå på ljud

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, har varit ett par i 23 år. De har nu gått ut och berättat att de har levt isär i sex månader och att de kommer fortsätta med det. På Instagram berättar Hanna och Martin om beslutet.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det.”

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund anländer till premiären av Bo Kaspers Orkester 2018.
FOTO: Pontus Lundahl/TT

Det före detta makarna har tre barn tillsammans Ida, Saga och Love. Hanna och Martin skriver att de kommer fortsätta att leva som en familj för barnens skull.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

För många kom beskedet om skilsmässan som en chock, på Instagram är det flera följare som beskriver Hanna och Martin som de perfekta paret.

”Men nej vad tråkigt att läsa detta, jag har alltid tyckt att ni har varit ett så fantastiskt par tillsammans”, skriver en av Hannas följare.

En annan följare håller med: ”Har oxå tyckt att de verkar vara ett så underbart par. Men vad vet vi, bara de vi läser och ser på bilder, känner ju inte alls dem. Men man önskar all lycka”

”Tråkigt men starkt och bra beslut. Barnen och vänskap i fokus. All lycka till hela familjen och er individuellt på eget håll”, skriver en tredje person.

KUL! Molly Sandéns pojkvän David gör skådespelardebut

Hanna Hedlund öppnar upp sig om hur hon mår efter separationen

På Instagram skrev Hanna att de inte kommer kommentera skilsmässan ytterligare och båda har varit tysta på sociala medier fram tills häromdagen då Hanna la ut en bild. Till bilden beskriver hon hur hon bearbetar känslorna efter separationen.

Hon la ut en osminkad selfie på sig själv när hon är ute i skogen och till bilden skriver hon: ”Skogen ändå. Hjälper till med vad som helst”.

Om det handlar om skilsmässan eller något annat vet vi inte i nuläget, men vännerna Peter Jöback, Pernilla Wahlgren och Kajsa Ernst visar sitt stöd till henne i kommentarsfältet.

Martin har fortfarande inte lagt ut något mer på sina sociala kanaler.

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Hanna Hedlund och Martin Stenmarck prata om skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerar – efter 23 år ihop

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!