TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons lyxiga seglingssemester

08 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har semester. Paret är ute och seglar på västkusten. Nu delar paret bilder på den lyxiga segelbåten – spana in alla bilder här!
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Artisten Robin Bengtsson, 31, slog igenom i Idol 2008, sedan dess har han haft en framgångsrik musikkarriär och deltagit i flera musiksammanhang samt vunnit Melodifestivalen med låten I can't go on år 2017. Robin medverkade i Let's dance 2019, i programmet lärde han känna Let's dance-profilen Sigrid Bernson, 32, efter att de dansade tillsammans. Under säsongen gick det flera romansrykten om dansparet men de förnekade det hela tiden. Det var inte förens på julafton samma år som de avslöjade relationen på Instagram.

Trots paret korta tid tillsammans har de redan hunnit bli sambos samt skaffat ett hus tillsammans. 2020 köpte de ett hus ihop i Vallentuna utanför Stockholm. De har totalrenoverat huset och för ett tag sedan blev de helt klara. Nu bor paret i huset tillsammans med Robins son William, 7, som han har från en tidigare relation med Emma Hallbygård.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons senaste köp – en båt

Sigrid och Robin väntade inte länge med nästa projekt, när huset var färdigrenoverat så köpte paret en båt ihop. Båten var också ett renoveringsprojekt från början men den har de också renoverat. Robin har visat upp resultatet på Instagram.

Annons

”En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet”, skriver Robin på Instagram.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernssons lyxiga semesterbilder

Nu har Robin, Sigrid och Robins son William tagit sig ända vägen till västkusten. Den lilla familjen har åkt ner dit för en välförtjänt semester, men det är inte vilken semester som helst – de är ute och seglar. Både Sigrid och Robin har delat flera bilder på sociala medier från seglingen. Nu senast delade Robin en video på Instagram story där han och William sitter i båten och Sigrid står vid rodret och styr båten.

Robin Bengtsson la ut en bild när han seglar med sonen och Sigrid Bernson.
Bild från Robin Bengtssons seglingssemester med flickvännen Sigrid Bernson och sonen.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons