LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöf om kärlekslivet efter tuffa uppbrottet från Jireel

07 jul, 2021 
Alice Stenlöf och Jireel
I början av året bekräftade Alice Stenlöf och Jireel att de valt att gå skilda vägar efter knappt ett halvår ihop.
Sedan dess har Youtube-profilen varit tystlåten om sitt kärleksliv – fram tills nu.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Många människor har följt influencern Alice Stenlöfs, 25, liv de senaste åren. Hon lägger dagligen upp nya bilder och videor i sociala medier, där fansen får ta del av hennes hektiska vardag.

Förra året fick Alice karriär ett rejält uppsving då hon blev erbjudandet att ställa upp i TV4:s Let's dance, något hon självklart tackade ja till. Ihop med danspartnern Hugo Gustafsson, 23, fick tittarna se Alice göra sitt yttersta på dansgolvet. Och det svenska folket verkade minst sagt uppskatta Hugo och Alice insats, eftersom de landade på en hedrande sjätteplats.

Tuffa uppbrottet från Philip Wong

Trots att Alice ständigt hade ett leende på läpparna under Let's dance var den perioden i hennes liv inte den bästa. Efter att Youtube-profilen tvingats lämna programmet bekräftade hon att relationen med Philip Wong, 27, tagit slut.

Alice och Philip höll ihop i hela sex år innan de till slut valde att gå skilda vägar. I en känslosam video berättade Alice då om det tuffa beslutet att lämna förhållandet och separera från Philip.

Annons

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, förklarade hon vid tillfället.

Det forna paret verkar dock ha en fin relation till varandra idag.

Jireel om uppbrottet från Alice

En kort tid efter uppbrottet började följarna spekulera i att Alice träffat någon ny. Det visade sig snart stämma och det var ingen mindre än rapparen Jireel Lavia Pereira, 21, mer känd under artistnamnet Jireel, som tagit influencern med storm.

Jireel och Alice höll ihop i knappt ett halvår innan kärlekssagan var över. Vad som egentligen hände mellan dem är än idag oklart, men artisten själv har tidigare klargjort att det inte handlade om otrohet.

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”, skrev Jireel på Instagram i samband med att nyheten om uppbrottet blev känd.

Annons

Alice Stenlöfs relationsstatus idag

Med två relativt nyligen avslutade relationer i bagaget verkar det nu som att Alice Stenlöf har fokuserat på annat den senaste tiden. I hennes videor på Youtube har följarna fått se henne umgås en hel del med vänner och åka på resor.

Alice har varit väldigt förtegen kring sitt kärleksliv sedan uppbrottet från Jireel, men under en frågestund på Instagram väljer hon nu att bryta tystnaden.

”Har du skaffat ny kille?”, undrar en följare på Instagram.

”Hon är väldigt mycket singel”, svarar Alice Stenlöf ihop med en bikinibild på sig själv.

FOTO: Youtube, Jessica Gow/TT

Annons