LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alice Stenlöf bryter tystnaden om relationen till Philip Wong idag

10 mar, 2021 
Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice Stenlöf är nybliven singel efter uppbrottet från artisten Jireel.
För ett par veckor sedan la följarna märke till att Alice har börjat umgås med ex-pojkvännen Philip Wong – nu berättar Youtube-profilen om relationen.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Det har varit ett turbulent år för influencern Alice Stenlöfs, 24, del. Förra våren fick vi se henne som en av deltagarna i Let's dance 2020 och i samband med att Alice tvingades lämna tävlingen berättade hon att hon och Philip Wong, 26, gjort slut efter över sex år tillsammans.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa Alice i en känslosam video då.

Till en början var Philip och Alice fast beslutna om att fortsätta vara vänner – men snart kom situationen att förändras.

Alice Stenlöfs kärleksliv efter uppbrottet från Philip Wong

Två månader efter uppbrottet berättade Alice Stenlöf att hon och Philip Wong inte längre umgicks.

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, sa då Alice.

En anledning till förändringen kan vara att Youtube-profilen hittade kärleken på nytt väldigt tätt inpå separationen. I höstas gick Alice ut med nyheten att hennes nya pojkvän är artisten Jireel Lavia Pereira. Förhållandet blev dock inte långvarigt i februari bekräftade Jireel att relationen med Alice är över.

Annons

”Som många har märkt är det många känslor involverade som har reflekterats i vårt förhållande och i sociala medier. Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period”, skrev Jireel på Instagram story vid tillfället.

Så är relationen mellan Alice och Philip idag

Att uppbrottet tagit hårt på Alice är något som inte har undgått hennes följare. I videor har hon ärligt berättat om den stora sorgen efter kärlekskraschen. De senaste veckorna har Alice umgåtts mycket med sina vänner och det verkar som att hon börjar må bättre.

Häromveckan kunde de uppmärksamma följarna lägga märke till att Alice tillbringat en kväll med ex-pojkvännen Philip Wong. Sedan dess har fansen varit väldigt nyfikna på hur det forna parets relation till varandra egentligen ser ut – och nu berättar Alice Stenlöf sanningen.

– Vi är vänner och har alltid varit vänner. Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Men vi är vänner så vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, berättar hon i en ny video.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Instagram

Annons