TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Alice Stenlöf bekräftar uppbrottet från Philip Wong

07 maj, 2020 
Alice och Philip
I över sex års tid har Alice Stenlöf varit tillsammans med hockeykillen Philip Wong.
Nu berättar Youtube-profilen att de har bestämt sig för att gå skilda vägar.
– Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom, säger hon.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

De senaste veckorna har TV4-tittarna kunnat följa Youtube-profilen Alice Stenlöf, 23, i Let’s dance. Tillsammans med sin danspartner Hugo Gustafsson har hon imponerat på både juryn och människorna hemma i tv-sofforna. Trots detta blev det just Hugo och Alice som tvingades lämna tävlingen i fredags, detta efter att Alice tillägnat en dans till sin pappa.

– Jag är så glad jag fick göra den här speciella dansen som sista dans till min pappa. Det betyder så mycket att få göra en tillägnad dans, sa hon med tårar i ögonen innan hon lämnade Let’s dance 2020.

Relationen med Philip Wong

När det kommer till privatlivet har Alice Stenlöf varit tillsammans med hockeykillen Philip Wong i över sex års tid. I sociala medier har Alice med jämna mellanrum delat med sig av kärleksförklaringar till pojkvännen och i samband med deras femårsdag la hon upp en Youtube-video som hon tillägnade honom.

– Jag är så kär i dig. Varje dag är jag så glad över att ha dig i mitt liv. Över att få somna bredvid dig och vakna bredvid dig, säger Alice i videon, som lades upp i december 2018.

Annons

På pressträffen inför säsongspremiären av Let’s dance 2020 var Alice mer förtegen gällande sin relation med Philip. När Hänt frågade hur det går med kärlekslivet svarade hon kortfattat:

– Det går väldigt bra.

Alice Stenlöf om uppbrottet

I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar Alice Stenlöf nu att hon och Philip Wong bestämt sig för att separera och göra slut.

– Jag och Philip har beslutat oss för att flytta isär och vi gör därmed slut, säger Alice.

Youtube-profilen kommer nu att ta över lägenheten som det forna paret nyligen köpte ihop. Anledningen till att de går skilda vägar är att de vill fortsätta växa som personer på olika håll.

– Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom. För jag och Philip har varit tillsammans i över sex år, det är hela mitt vuxna liv. Jag känner mig jättevilsen i vem jag är för att under de åren som gått så formar man varandra så otroligt mycket, säger Alice Stenlöf och fortsätter:

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Youtube

Annons