Let's dance-Hugo om verkliga relationen med Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson

Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf dansade tillsammans i Let's dance 2020.
För Hänt förklarar nu Hugo hur kärlekslivet egentligen ser ut efter sin medverkan i TV4-succén.
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf
Slå på ljud

Alice Stenlöf, 23, och Hugo Gustafsson, 22, tävlade tillsammans i Let’s dance 2020. Men resan tog slut när paret plötsligt röstades ut för några avsnitt sedan. För proffsdansaren Hugo var det första gången som han medverkade i TV4-programmet och när Hänt når honom berättar han att han inte hade kunde önskat sig en bättre debut.

– Det var grymt kul. Det kunde inte ha blivit en bättre första danspartner tycker jag. Det var skitbra och det är grymt med ålder, att vi är i samma ålder känns som en bra grej och att vi är ganska lika ändå, säger Hugo till Hänt.

Men det finns en sak som Hugo och Alice inte är allt för lika gällande, nämligen vanan av att dela med sig om sitt privatliv.

–Jag tycker att det är lite jobbigare. Hon lägger ju ut allt om sitt liv hela tiden men jag är nog inte lika bekväm som henne att göra det. Jag har inga problem med det men det är mer att jag inte har gjort det innan.

Alice nya relationsstatus

Alice Stenlöf är nybliven singel efter att brutit upp med pojkvännen Philip Wong. Det var i en Youtube-video som hon avslöjade att relationen hade nått sitt slut efter sex år tillsammans.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon i videon.

Kärlekslivet efter Let’s dance

Alice kärleksliv har varit ett hett ämne under Let’s dance-säsongens gång och det har vid flertal tillfällen pikats i programmet om hur relationen mellan Alice och Hugo egentligen ser ut. Hugo som varit öppen med att han är singel har fått fullt med inviter sedan medverkan i tv-programmet.

– Det är allt från dejtförfrågningar till komplimanger och grejer. Det är kul såklart, jag ser inget dåligt med det, berättar han till Hänt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Men hur går det med kärleken för Hugos del då? För Hänt förklarar nu Hugo hur läget ligger till.

– Just nu händer det inte jättemycket men man försöker väl leta efter sin kärlek såklart men jag har inte hittat den ännu, säger han och erkänner att han är öppen för att träffa någon.

Hugos ord om framtiden med Alice

Hur framtiden för Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf ser ut har han svårt att förutse – men att kontakten kommer att kvarstå är en självklarhet.

– Jag tror kanske inte att vi blir asnära men jag tror självklart att vi kommer att vara vänner och ses ibland. Eller det är egentligen svårt att säga, vi kanske blir jättenära, säger Hugo.

Hugo dementerar dock inte chanserna till att något mer skulle kunna ske emellan dem.

Nu när Alice har blivit singel, tror du att det skulle kunna bli något mellan er?

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig…

FOTO: Pontus Lundahl/TT/Olle Sporrong/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN