LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlunds tystnad efter Martin Stenmarcks och Hanna Hedlunds separation

21 jun, 2021 
Lina Hedlund, Hanna Hedlund, Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar. Men Hannas syster Lina Hedlund har fortfarande inte uttalat sig om uppbrottet.
Annons
Antingen eller med Martin StenmarckBrand logo
Antingen eller med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över tjugo och har tillsammans barnen Ida, Saga och Love. Det forna paret träffades redan 1997 när de jobbade på samma arbetsplats och efter en personalfest, på självaste nyårsafton, blev de tvingade att spendera natten ihop.

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra, har Martin Stenmarck sagt till Nyheter24.

Under årens lopp har Hanna och Martin varit ett riktigt radarpar och familjen har varit deras stora trygghet. Hanna har en väldigt nära relation till systern Lina Hedlund, faktum är att de driver podden LattasDöttrarPodden tillsammans.

Lina Hedlunds relation med Nassim Al Fakir

Sedan flera år tillbaka är Lina ihop med artisten Nassim Al Fakir och de har sönerna Eide och Tilo ihop. Nassim Al Fakir friade till Lina på Friends arena under Sweden International Horse Show i december 2018, då svarade Lina jublande ja.

Annons

För drygt ett år sedan tog de det stora steget att flytta från lägenheten i stan till en villa på Lidingö, och beslutet har visat sig vara helt rätt. I en intervju med Hänt berättade Nassim om det nya livet i villan.

– Snabbversionen är att Lina ville flytta och jag fattade inte vad hon pratade om. Men jag är mer villaperson än tvärtom skulle jag säga. Jag älskar det här livet, säger han.

Linas mystiska tystnad om systerns skilsmässa

Förra helgen kom ett besked som chockade många – nämligen att Hanna och Martin valt att separera. Sedan dess har de stöttats av bland andra Pernilla Wahlgren, men samtidigt har ex-paret varit tydliga med att de inte vill prata om skilsmässan.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”, förklarade de då på Instagram.

Någon som däremot inte kommenterat uppbrottet är just systern Lina Hedlund. Även Nassim har valt att inte kommentera ämnet. Anledningen till Linas och Nassims mystiska tystnad är fortfarande oklart. Under årens lopp verkar de även ha fått en väldigt fin relation till varandra.

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck, Lina Hedlund, Nassim al Fakir
Här var de på premiären av Lyckoviken

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons