LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför är Carin da Silva tillbaka i Sverige efter flytten till Bryssel

08 jul, 2021 
Carin da Silva, Niklas Persson
Carin da Silva och maken Niklas Persson flyttade till Belgien med sina söner för två år sedan – men nu är familjen tillbaka i Sverige.
På sin blogg berättar den forna TV4-profilen om vändningen.
– Nu äntligen är vi här!, skriver hon.
Annons
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kändaBrand logo
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kända

TV4-profilen Carin da Silva, 35, slog igenom efter att hon visade upp sina danstalanger i Let's dance. Hon gav danstävlingen många år, men den senaste tiden har hon lyst med sin frånvaro. Faktum är att hon inte längre är aktiv som dansare och sedan två år tillbaka bor hon i Bryssel med familjen.

Däremot kan hennes fans fortfarande ta del av Carins liv, då hon är väldigt aktiv på sin blogg och dessutom driver hon podden Våra sanningar med Vivi & Carin.

Anledningen till att Carin numera bor i Belgien är för att maken Niklas Persson, 41, blev erbjuden ett jobb i där för två år sedan. Carin flyttade då dit tillsammans med maken och deras två söner Theo, 7, och Max, 3. Familjens plan var att bo i Bryssel i två år, vilket innebär att de har halva tiden kvar.

Tuffa tiden för barnen under coronapandemin

Under coronapandemin har familjen da Silva drabbats hårt av restriktionerna. Bland annat har Carin behövt ha hemskolning för sönerna.

Annons

– Det var tufft för dem. Jag och min man fick agera kompisar också. Efter några veckor så är det inte jättekul att leka med sin mamma. Men jag har i alla fall lärt mig otroligt mycket om Pokémon, har Carin tidigare berättat.

Förra året blev med andra ord ett tufft år för Carin och hennes familj. Med tanke på reserestriktionerna blev det dessutom ännu svårare att ta sig hem till Sverige. Därför är nu lyckan total när de faktiskt har satt sin fot på svensk mark, efter en lång bilfärd upp genom Europa.

Carin da Silva
Carin och familjen innan de lämnade Sverige.

Därför kommer Carin da Silva till Sverige

bloggen berättar nu Carin om bilfärden som tagit hela familjen hem till Sverige igen. Lyckligtvis verkar alla ha hållit sams under resan.

Annons

”Nu är vi i Sverige!!!!”, skriver Carin på bloggen och fortsätter:

”Vi lämnade Waterloo igår vid 12-tiden, körde genom Nederländerna och Tyskland och efter 7 timmar var vi framme i Travemunde. Killarna och hundarna var så duktiga. Inte mycket gnäll alls. De fick iof spela obegränsat… kan vara därför…”.

Familjen är inte i Sverige för att stanna, utan kommer att tillbringa de kommande sex veckorna här. De ska då passa på att träffa släktingar och sola och bada.

”Som vi har längtat!!! Nu äntligen är vi här!!!”, skriver Carin da Silva.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons