TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Carin da Silva om flytten från Sverige – nya livet

04 jan, 2020 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Carin da SIlva och familjen har flyttat till Bryssel
TV4-profilen Carin da Silva lämnade i höstas Sverige för att flytta till Bryssel med maken och de två små sönerna.
Nu berättar hon om det nya livet som innebär en hel del utmaningar – men desto mer framgång.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

TV4-profilen Carin da Silva, 34, lämnade i höstas Sverige med familjen. Då maken Niklas Persson, 40, blev erbjuden ett nytt jobb i Bryssel, Belgien, tog de chansen att bo utomlands under de kommande fyra åren.

I höstas gick flyttlasset för paret tillsammans med sönerna Theo, 6, och Max, 2, samt hunden Leia. Sedan dess har barnen hunnit börja skola, något de trivs med enligt Carin. I ett blogginlägg sammanfattar hon året som gått, men ger också en inblick i familjens nya liv.

”De har fått en massa fina vänner och det känns som det absolut viktigaste!! Det gör att jag kan slappna av eftersom jag vet att de mår bra”, skriver Carin da Silva.

Carin da Silvas flytt till Bryssel

Tv-profilen har under de första månaderna pendlat mellan Belgien och Sverige då hon bland annat spelat in  programmet Bäst i test. Samtidigt har maken Niklas jobb inom EU stundvis inneburit mycket jobb för honom, men trots att det kan vara tufft att få ihop vardagspusslet så är Carin mer än nöjd med deras beslut att lämna Sverige.

Annons

”Jag är så himla glad att vi vågade ta det här beslutet om att flytta hela familjen och vårt liv till ett nytt land med allt vad det innebär. Jag måste faktiskt säga att jag tycker att vi är ganska coola och häftiga som vågade göra detta”, skriver Carin da Silva på bloggen.

TV4-profilens nya liv – glädjen

Även om året inneburit att de rivit upp familjen så har det i slutändan blivit bättre än de kunnat ana.

”Det har varit ett väldigt bra år med många stora beslut som har tagits där resultatet har blivit toppen”, skriver hon.

Carin da Silva blev en folkkär profil för de svenska tv-tittarna när hon var en av dansarna i TV4:s Let’s dance. Därefter har hon varit radiopratare och dykt upp i en rad andra tv-program, samt varit hallåa i TV4 mellan programmen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons