Bianca Ingrosso kritiseras efter uttalandet om diagnosen ADD

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso tror att hon har funktionsnedsättningen ADD, detta efter att en kollega diagnosticerat henne. Men nu får hon kritik av följarna efter uttalandet.
”Inte så kul”, skriver en följare.

Bianca Ingrosso, 26, blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring och idag är hon en av Sveriges absolut största influencers och tv-personligheter. Förutom att hon ofta syns till i tv-rutan så är hon också entreprenör och ansiktet utåt för det egna sminkföretaget Caia.

Det går väldigt bra för Biancas bolag och nyligen kunde hon plocka ut en utdelning på drygt 57 miljoner kronor.

– Att andra människor då, nästan från ett helikopterperspektiv, tror på vårt bolag och på mig så pass mycket att de vill investera ett så stort kapital i Caia, blir ”oj”, ”alltså va”. Nästan som att man får ett bra ragg på krogen, sa hon till DiTV.

ORON TV4-profilens förtvivlan efter dotterns olycka

Bianca får kritik på Youtubekanalen

Vid sidan av jobben på Caia, tv-uppdragen och samarbeten på sociala medier så driver Bianca även en populär Youtubekanal. På kanalen får tittarna följa med i Biancas vardag och det bjuds ofta på mycket kul.

Däremot kommer tittarna ibland med viss kritik mot Biancas innehåll i vloggarna. De tycker nämligen att det kan bli lite för mycket reklam och samarbeten då och då.

I påskas la Bianca upp en ny vlogg med med en bild med texten ”Firar påsk med familjen”. Och mycket riktigt finns några korta scener där Bianca verkar ha en riktigt härlig påskmiddag tillsammans med bland annat lillebror Theo, morbror Linus Wahlgren och hans exfru Jessica Wahlgren.

Kritiken efter orden om Biancas diagnos

Men efter att ha sett vloggen hade tittarna ett och annat att säga om Biancas innehåll i videon. Redan i början berättade Bianca att vloggen var gjord i samarbete med ett skönhetsföretag som säljer brun-utan-sol-produkter. Större delen av videon handlade nämligen om skönhetsprodukten istället för ett påskfirande med familjen – något som fick följarna att reagera starkt.

Bianca Ingrosso vlogg

Biancas kollega diagnosticerade henne med ADD.

Foto: Youtube

I Biancas senaste vlogg finns det däremot inga rubriker som förvirrar tittarna, men dock finns det en annan detalj i videon som tittarna nu uppmärksammat. Det är när Bianca är på kontoret som hon plötsligt berättar att hon har ADD.

– Du har ju någon diagnos liksom, säger Lovisa Worge, Biancas bästa vän och kollega.

– Ja men det har jag, det vet ju jag nu. Jag har ADD, säger Bianca och vänder sig mot en annan kollega.

– Ja, det var ju jag som diagnosticerade dig, inflikar kollegan.

Detta har lett till en del kritik mot Bianca och det har blivit en rejäl diskussion huruvida man kan självdiagnosticera sig med hjälp av en kollega.

”Inte så kul att du självdiagnotiserar och skämtar om diagnoser i den..”, skriver en följare och får medhåll från 22 personer.

LÄS OCKSÅ: WOW Därför känner du igen Phelly i Lotta på Liseberg

LÄS OCKSÅ: AVSLUT Därför tvingas Mikael lämna Biggest Loser

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Discovery+

Senaste nytt