TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

TV4-profilen Sofia Geites stora oron efter dotterns olycka

07 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Att föräldrar känner oro för sina barn när de råkar ut för olyckor är normalt. Det kan dessutom väcka en stor förtvivlan hos föräldern. Denna obehagliga känslan var något som Sofia Geite fick känna på tidigare i veckan.
Annons
5 saker du vill veta om Sofia GeiteBrand logo
5 saker du vill veta om Sofia Geite

Sofia Geite, 37, är ett välkänt ansikte för alla morgonpigga människor då hon varit programledare för Nyhetsmorgon på TV4 sedan ett par år tillbaka. Hon är gift med journalisten Johan Edlund, 50, som även han jobbar på TV4, främst som kommentator för travsport och friidrott.

Paret har varit gifta i drygt tre år och har tillsammans döttrarna Elsa, 8 och Ester, 4. Johan har sedan tidigare sonen Jack tillsammans med ex-flickvännen Jessica Almenäs. Sofia har tidigare berättat i en intervju med Hänt Plus om relationen till hennes makes ex-flickvän:

– Vi är absolut inte fiender. När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter.

Det verkar som att stämningen mellan dem är god och tidigare har de hyllats på Instagram för att de kommer så pass bra överens och kan samlas utan större svårigheter.

Annons

”Så underbart för barnen när man kan sköta ett förhållande som tagit slut som ni gör. Lyckos Jack och bra jobbat av er”, hälsar en person.

Olyckan slog till för dottern Ester

Det var för ett par dagar sen som deras yngsta dotter Ester råkade ut för en olycka. Och på instagram delade TV4-profilen med sig av händelsen tillsammans med en bild på dottern.

”Att bada är ju fantastiskt men vår yngsta juvel verkar dessvärre ha ärvt sin mammas öron-nästa-hals-gen. Besök på lättakuten idag som resulterade i öronproppar med antibiotika mot inflammationen och en fin prinssesring från läkaren.”, skriver hon till bilden.

Hon avslutar inlägget med att skriva:

”Tappra lilla älskling.”

Foto: Sofia Geite/Instagram

Kommentarsfältet fylldes snabbt med stöttande kommentarer från såväl vänner som främlingar:

”Krya. Hoppas glassen-på-såren smakade bra också”, skriver TV4-kollegan Maria Forsblom.

”Usch så trist! Har också precis lagt dykförbud på yngsta pga öronont. Krya på er lilljuvel”, skriver en person.

Vi på Hänt skickar styrkekramar till dottern!

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4, Sofia Geite/Instagram

Annons