LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsens mörkande om graviditeten

06 jul, 2021 
Lovisa Ström
Sanna Nielsen
Drygt en månad har gått sedan den folkkära artisten Sanna Nielsen avslöjade att hon och kärleken Joakim Ramsell väntar barn.
Men sedan dess har artisten varit väldigt hemlighetsfull – här är allt om programledarens mystiska graviditet.
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Sanna NielsenBrand logo
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har varit ett par i många år och än idag kilar de stadigt. Tillsammans bor de i en villa ute i Tyresö och snart blir det fler i deras hushåll. I slutet av maj meddelade nämligen sångerskan att hon och Joakim väntar tillökning. Lyckan var total och i ett inlägg på Instagram skrev hon om den glada nyheten.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon bland annat.

Sanna Nielsen om årets Allsång på skansen

Men att Sanna väntar barn är inte det enda stora som händer för henne i år. Precis som tidigare år gör Sanna nämligen Allsång på Skansen även i år, och när Aftonbladet pratar med sångerskan berättar hon att det bara känns kul att den här gången få göra det med en liten bebis i magen.

Annons

– Jag ser inga problem med det. Sen så är det här min graviditet och jag tänker att jag mår jättebra och vi mår jättebra. Så då är det fantastiskt att få ta med sig den här på ett litet äventyr, säger hon till tidningen.

Sanna Nielsens mörkande om graviditeten

Nu har över en månad gått sedan Sanna berättade den fantastiska nyheten att hon och Joakim väntar barn. Sedan dess har hon berättat hur glada de båda är över att de ska bli en till i familjen och hur exalterad hon är över att göra Allsång på Skansen med bebisen i magen. Men trots att hon fått många frågor efter graviditetsbeskedet är det få frågor som har fått ett svar.

Det är nämligen flera detaljer som Sanna har valt att inte berätta om, så som hur långt gången hon är eller när bebisen väntas komma.

Men huvudsaken är att Sanna mår bra och det verkar hon sannerligen göra. Det återstår alltså att se när Sverige får ännu ett litet kändisbarn.

Annons