Bianca Ingrossos flyttplaner med Lovisa Worge

Bianca Ingrosso & Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har varit vänner i flera år.
Nu berättar de om planerna de har på att flytta ihop.
– Finaste ettan jag sett i hela mitt liv, säger Bianca i senaste vloggen.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges främsta influencers, tv-profiler och entreprenörer och levererar ständigt succé efter succé. Och visst njuter hon av sina framgångar.

Idag bor hon i en minst sagt lyxig lägenhet på Östermalm tillsammans med sin kärlek Phillipe Cohen, och inte allt för länge sedan slog hon även till på ännu en lyxig lägenhet. I mitten av mars kunde Bianca nämligen meddela att hon köpt sin drömlägenhet på Mallorca i Spanien, och bilderna från boendet var minst sagt häpnadsväckande.

”Omg omg omg, jag har just köpt min drömlägenhet på Mallorca!”, skrev hon då till en bild från lägenheten.

Men sedan en tid tillbaka funderar hon också på att köpa sig något större även här i Stockholm, och på hennes Youtube-kanal har hon tagit med sig följarna i processen. Men i hennes senaste video avslöjar hon något hon inte sagt förut. Nämligen att hon och vännen Lovisa Worge har pratat om att flytta ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför vill Bianca Ingrosso flytta igen

Bianca flyttade in i sin nuvarande lägenhet år 2019 och köpte den då för över 10 miljoner kronor. Strax därefter totalrenoverade hon den också, vilket även det blev en dyr resa. Många har därför reagerat på att hon redan nu känner att hon vill flytta därifrån, och i en video på Youtube förklarade hon därför anledningen en gång för alla.

– Jag känner att jag vill flytta för att det står människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. Folk försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag så vill jag bara isolera mig själv. Jag har varit ganska obekväm med det, även om jag är född i det och jag borde vara van vid att folk tittar, sa hon då.

Bianca Ingrosso om flyttplanerna med Lovisa Worge

Att hon har velat flytta har hon alltså pratat om en hel del, men det är när de är på visning i hennes senaste vlogg som hon plötsligt berättar att även Lovisa kanske flyttar in. Lägenheten hon kollar på har nämligen en extra lägenhet som ingår i köpet, vilket isåfall är där Lovisa skulle bo.

– Nu är vi på lägenhetsvisning och vi går från en lägenhet till en annan för det är nämligen två lägenheter som ingår i den här lägenheten, och då har vi ju tänkt att då blir det ju Lovisa som får bo där, berättar Bianca och pekar på Lovisa innan hon fortsätter:

– Finaste ettan jag sett i hela mitt liv som ingår till den stora lägenheten.

Och Lovisa håller med. Här är några bilder från den 338 kvadratmeter stora lägenheten:

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om relationen till Christian Bauers barn

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik visar upp nya bilder på Instagram med mystiska killen