Pernilla Wahlgren om relationen till Christian Bauers barn

Pernilla Wahlgren & Christian Bauer barn

Att Christian Bauer har fått träffa Pernilla Wahlgrens barn är det inte många som har missat. Men nu har även Pernilla fått träffa hans.
Nu berättar hon om den verkliga relationen till Christians barn.
– Vi har umgåtts ganska mycket nu, säger hon.

Flera veckor har nu gått sedan Pernilla Wahlgren presenterade sin nya pojkvän Christian Bauer för svenska folket. Avslöjandet möttes av jubel och flera i hennes närhet har även de berättat om hur glada de är för hennes skull.

– Jag är toklycklig för hennes skull. Vi har ju lärt känna honom för Pernilla har ju introducerat honom för familjen och han är ju helt underbar, har bland annat mamma Christina Schollin sagt i Kristin Kaspersens podcast Kristin nyfiken på.

Men det är inte bara Christian som har blivit introducerad för Pernillas familj utan även hon har fått träffa hans.

Nu berättar Pernilla om relationen till Christians barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Familjen Wahlgrens lycka – efter Pernillas kärlekslycka

Att introducera sin partner för sin familj är ett steg som många kan uppleva som nervöst, och för Pernilla som har en väldigt nära relation till sina fyra barn känns det extra viktigt att de kommer överens. Men det verkar hon inte behöva vara orolig för. I Kristin nyfiken på hyllar Christina sin dotters nya kärlek samtidigt som hon berättar att barnen är mer än glada för hennes skull.

– Han är en trygg, lugn och harmonisk man som är några år äldre än Pernilla och som själv har barn och barnbarn. Han har två barnbarn. Så Pernilla har fått en bonusfamilj, säger hon innan hon fortsätter:

– Och barnen är jättejättejätteglada. Så det kan liksom inte bli bättre.

Pernilla om relationen till Christian Bauers barn

Så det är alltså inte bara Pernilla som har en stor familj. Även Christian har barn och också barnbarn vilket är något Pernilla som värdesätter väldigt högt.

– Jag har dejtat yngre och det är absolut inget fel med det, men det är väldigt skönt med någon i samma ålder som har vuxna barn och till och med barnbarn. Och det är väldigt viktigt för oss båda. Vi är otroligt familjekära båda två och våra respektive barn betyder jättemycket, säger hon innan hon fortsätter:

– Så det har varit så himla kul att få lära känna hans barn. Eller jag har håller på att lära känna de. Men de är superhärliga och han går jättebra ihop med mina.

Även i sin egna podcast Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, berättar hon om hur de umgås mycket med varandras familjer.

– Det känns nästan som att vi är ett gammalt trygg par. Och vi har ju umgåtts ganska mycket nu med våra respektive barn och det känns så självklart, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens krav på sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlsson om Let's dance, HIV och olyckan med Carola Häggkvist

Senaste nytt