TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Felicia Vårnäs – Phelly i Lotta på Liseberg

07 jul, 2021 
Phelly är Felicia Åström i Idol
Känner du igen artisten Phelly i Lotta på Liseberg?
Det är faktiskt inte konstigt alls!
Artisten Felicia Vårnäs har nämligen synts till tidigare, men i ett annat sammanhang.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

En av artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021 är artisten Phelly, 21. Hon har släppt flera låtar, både under sitt artistnamn men också sitt riktiga namn Felicia Vårnäs.

Om man som tittare känner igen Felicia sedan innan är det inte allt konstigt. Hon har faktiskt synts till i ett annat sammanhang i tv-rutan. Kan det haft med musik att göra? Jajjemen.

Phelly i Idol 2016

Felicia har sysslat med och framförallt brunnit för musik länge. Redan 2016 vågade hon testa sina vingar och blotta sin röst för Idoljuryn i TV4-programmet Idol. Juryn bestod det året av Nikki Amini, Fredrik Kempe och Quincy Jones III. Idag är ingen av dem längre medlemmar i panelen, utan juryn består nu av Anders Bagge, Katia Mosally, Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

Felicia sökte med låtarna Fire N Gold och Ghost. Juryn var inte superimponerad. De gav henne feedback och valde att ge Felicia en chans.

– Du är tillräckligt bra för att få en chans att gå vidare till slutaudition, sa Nikki Amini då och gav Felicia ett 'ja'.

Tre 'ja' ledde till en gudlbiljett!

Men det blev ingen framgångsrik Idol-resa för Felicia. Tur att artister kan lyckas mycket bra utan Idol! Nu står ju artisten på Liseberg-scenen som Phelly, stort!

FOTO: TV4

Annons