Därför känner du igen Felicia Vårnäs – Phelly i Lotta på Liseberg

Phelly är Felicia Åström i Idol

Känner du igen artisten Phelly i Lotta på Liseberg?
Det är faktiskt inte konstigt alls!
Artisten Felicia Vårnäs har nämligen synts till tidigare, men i ett annat sammanhang.
Slå på ljud

En av artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021 är artisten Phelly, 21. Hon har släppt flera låtar, både under sitt artistnamn men också sitt riktiga namn Felicia Vårnäs.

Om man som tittare känner igen Felicia sedan innan är det inte allt konstigt. Hon har faktiskt synts till i ett annat sammanhang i tv-rutan. Kan det haft med musik att göra? Jajjemen.

Alexanders Ferrers egna ord om hur han fick artistnamnet Newkid

Phelly i Idol 2016

Felicia har sysslat med och framförallt brunnit för musik länge. Redan 2016 vågade hon testa sina vingar och blotta sin röst för Idoljuryn i TV4-programmet Idol. Juryn bestod det året av Nikki Amini, Fredrik Kempe och Quincy Jones III. Idag är ingen av dem längre medlemmar i panelen, utan juryn består nu av Anders Bagge, Katia Mosally, Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

Felicia sökte med låtarna Fire N Gold och Ghost. Juryn var inte superimponerad. De gav henne feedback och valde att ge Felicia en chans.

– Du är tillräckligt bra för att få en chans att gå vidare till slutaudition, sa Nikki Amini då och gav Felicia ett 'ja'.

Tre 'ja' ledde till en gudlbiljett!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men det blev ingen framgångsrik Idol-resa för Felicia. Tur att artister kan lyckas mycket bra utan Idol! Nu står ju artisten på Liseberg-scenen som Phelly, stort!

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Herman Silow i Idol

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs vassa pik mot Kalle Moraeus – efter orden

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!