Laila Bagge lämnar Sverige med 9-årige sonen Kit Wahlgren

Laila Bagge, Kit Wahlgren

Laila Bagge har haft en tuff vår. Jobbet har tagit överhanden, något som tagit hård på radio-stjärnan. Detta har lett till att hon nu lämnar Sverige ihop med 9-åriga sonen Kit Wahlgren.

Laila Bagge, 48, och ex-maken Niclas Wahlgren, 56, träffades när de båda tävlade i Let's dance 2009. Snart stod det klart att de hade hittat mer än bara dans i programmet, för kort därefter gifte sig duon och fick sonen Kit, 9.

Men deras kärlekssaga visade sig dessvärre att inte vara för evigt. I september 2014 stod det klart att de skulle gå skilda vägar och skilsmässan fick stor uppmärksamhet. Niclas Wahlgren öppnade i samband med uppbrottet upp sitt hjärta inför alla och berättade sin sida av det hela.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan, sa Niclas då till Aftonbladet.

NU GRATIS
Jack Vreeswijk svårt sjuk – berättar om tuffa kampen: ”Så jävla ont”

Laila Bagge och Niclas Wahlgren är konkurrenter

Idag är Laila tillsammans med den 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian, 30. Niclas verkar däremot inte ha hittat någon ny kärlek men något som är säkert är kärleken han har till sonen Kit. Varje gång Kit är hos Niclas så lägger han gärna upp bilder och filmer på sonen.

Idag verkar Laila och Niclas vara vänner för sonens skull. Men de följer inte varandra på sociala medier, så att komma upp i varandras flöden är inte speciellt troligt. Däremot har de blivit konkurrenter på radion. Det var när Niclas meddelade att han lämnar sin roll som radiopratare på eftermiddagarna på NRJ för att gå över till NRJ Morgon som konkurrensen uppstod.

Laila är ju nämligen en av huvudpersonerna i Rix FM:s morgonprogram Rix Morronzoo.

– Det är både en ära och en utmaning att få leda morgonshowen på Sveriges bästa radiokanal. Jag är superpeppad!, sa Niclas då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laila lämnar Sverige – efter den tuffa våren

Men att jobba hårt och ofta för inte alltid med sig något gott. Under våren har Laila verkligen känt av de långa arbetsdagarna och hon har faktiskt inte mått så bra.

”Det har varit en jobbig vår och jag har faktiskt inte mått så bra på grund av att jag har jobbat alldeles för mycket och känt att jag har varit nära att gå in i väggen. Det har varit mycket tårar och kroppen har lagt av och sagt ifrån.”, har Laila tidigare förklarat på Instagram.

Och nu har hon helt enkelt valt att lämna Sverige efter den tuffa våren. Tillsammans med sonen Kit har hon styrt skutan lite längre söderut – närmare bestämt till Parga i Grekland. Med sig på resan har Laila även sin syster och sin kusin.

Laila samarbetar med charterbolaget Apollo och på hennes sociala medier visar hon därför härna upp bilder och filmer från resan.

LÄS OCKSÅ: VUXIT UPP! Filip oigenkännlig på bilden med Kristin

LÄS OCKSÅ: ALLT OM Det är rapparen Jelassis riktiga namn

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!