Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht lämnar Sverige efter tuffa perioden

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen.

Efter Kristin Kaspersen och Filip Lamprechts intensiva period under våren och försommaren har de nu lämnat Sverige.
Nu berättar de på Instagram om resan och hur de mår idag.
”Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk”.

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 51, och hennes son Filip Lamprecht, 24, har en nära relation. De syns ofta i tv och de båda har vunnit Let's dance.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens stöd till Filip Lamprecht efter tuffa uppbrottet

Som tidigare nämnt så deltog Filip i TV4:s succéprogram Let's dance under våren. Han kammade hem hela tävlingen tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25. Trots att det här skulle vara en härlig tid för Filip blev den också tuff. Han och hans dåvarande flickvän Peg Parnevik, 25, gjorde slut i samma veva. I början av juni 2021 gick paret ut med att de hade gått skilda vägar. Peg berättade även i sin podcast Pillowtalk att uppbrottet hade skett långt innan de gick ut med det offentligt.

Filips mamma Kristin har varit ett stort stöd för Filip under den svåra tiden, hon har både stöttat honom i danstävlingen men också funnits där för honom i uppbrottet med Peg. I en intervju med Malou von Sivers, 68, i hennes intervjuprogram Malou efter tio berättar Filip vad hans mamma gav honom för tips och råd inför tävlingen.

– Du har gett lite råd, ett som hjälpte mig väldigt mycket var att du berättade att jag skulle kolla lite på de olika danserna och hur de ser ut innan, säger Filip i intervjun.

BILDER Måns visar upp lyxiga sommarstället efter renoveringen

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht har rest från Sverige

Efter en intensiv långhelg på Järvsö med massor av kompisar drog nu Kristin och hennes båda söner Filip och Leon Fahlén, 17, på husbilssemester till Norge där Kristins pappa Kjell Kaspersen, 82, bor. Både Filip och Kristin har delat bilder från semestern.

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu! Hoppas ni får en fortsatt fantastisk söndag!, skriver Filip på sin Instagram.

Kristin förklarar till sin bild att de inte träffat familjen i Norge på ett bra tag nu på grund av pandemin.

”Semestern har börjat på bästa sätt. Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk. Nu är vi här! Så lycklig på alla sätt! Magiskt vackert och omringad av familj! Livet liksom!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Stockholm efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos relation till Anders Öfvergård efter bråket i tv

FOTO: Youtube, TV4

Senaste nytt