Kristin Kaspersens glädjebesked efter tuffa sjukdomstiden

Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen har lidit av covidsymtom i flera månader. Nu öppnar hon upp sig om hur hon har mått den sista tiden och hur hon mår idag.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges mest folkkära programledare, hon har bland annat jobbat på TV4 i flera år och varit programledare för flera galor. Nu föreläser hon, driver en egen podcast och har släppt flera böcker. Hon har även visat på andra talanger, för 2019 kammade hon hem Let's dance tillsammans med dansaren Calle Sterner, 32. Dansparet har en fortsatt bra relation än idag och brukar hänga en del privat.

Kristins son Filip Lamprecht, 23, går i sin mammas fotspår, för han vann nämligen danstävlingen i år med dansaren Linn Hegdal, 25. Under Filips tid i tävlingen har Kristin stöttat honom och gett honom tips på vägen. Efter finalen delade Kristin en bild på Filip och Linn och hyllade dansparet.

”GRATTIS! Finns inte ord för hur lycklig, stolt och berörd jag är över er resa! Ni är så värda vinsten!Jag är en så obeskrivligt stolt mamma över den du är och det du gjort dessa veckor. Och Linn underbara vän! Ingen är som du, du är unik! ÄLSKAR ER!!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersen känner sig bättre efter post-covid

I tre månader har Kristin haft konstant feber, hon har testat sig för covid-19 flera gånger men aldrig fått det bekräftat. På Instagram la hon ut en bild på sig själv och hunden Minoo där hon berättar om sjukdomskampen.

”Efter en vår med eftercovidsymtom (vad vi, jag och läkarna, tror med uteslutningsmetod efter galet mycket undersökningar) med 38,5 grader i feber i 3 månader har jag nu varit helt feberfri i 5 veckor. Eftersom jag jobbat samtidigt med feber (har gjort regelbundna covidtester och läkarna har undersökt mig under 3 månader och inte hittat något så jag har inte kunnat smitta) så blev kroppen tillslut lite väl trött, skriver hon på Instagram.

Exklusivt
EX Jon Henrik avslöjar verkliga relationen till Maret idag

Kristin berättar nu att hon för första gången på länge börjar må riktigt bra igen:

”Sedan några veckor tillbaka är energin här och det är MAGISKT! Även om jag är lite seg efter mycket jobb känner jag också enorm tacksamhet över att jag haft jobb och dessutom roliga jobb. Så nu har jag spelat in poddar för hela sommaren, kanske gör något avsnitt när jag är ute i sverige och semestrar. Men nu ska jag och Minoo njuta av ledighet med familj och vänner och se till att det blir återhämtning på riktigt. Lite morgontrött idag men känner mig i övrigt så stark, så lycklig och full av energi.”

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström singel igen – första orden om avslutade relationen

LÄS OCKSÅ: Elena Belle bryter tystnaden om okända otroheten – nya avslöjandet

FOTO: TV4, Lotte Fernvall/TT

Senaste nytt