Nicole Falciani om exet Eric Saades nya flickvän Hanna Schönberg

13 jul, 2021 
Nicole Falciani och Eric Saade
Nicole Falciani och Eric Saade har tydligt tagit avstånd från varandra sedan de bröt sin förlovning för strax över ett år sedan.
Efter uppbrottet blev Eric ihop med Hanna Schönberg – nu berättar Nicole vad hon egentligen tycker om exets nya relation.
Annons
Nicole Falcianis krav till produktionen inför inspelningarna av Paradise Hotel
Nicole Falcianis krav till produktionen inför inspelningarna av Paradise Hotel

I fem år var Nicole Falciani, 24, och Eric Saade, 30, ett av Sveriges absolut hetaste kändispar. De delade ofta med sig av kärleksfulla bilder i sociala medier och utåt sett såg relationen ut att vara riktigt stabil.

2019 gick Eric ner på knä och friade till Nicole och därefter började de planera inför bröllopet, som skulle äga rum i Italien. Men bara ett par veckor innan de skulle bli äkta makar valde Eric att bryta förlovningen och göra slut med Nicole.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, har Eric Saade tidigare förklarat.

Stora ilskan mot exet Eric Saade

Stämningen mellan Eric och Nicole har varit minst sagt frostig sedan dess. I intervjuer har Nicole uttryckt sin ilska mot att ex-fästmannen valde att göra slut i samma veva som de planerade sitt bröllop.

– Man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa Nicole när hon gästade Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast, förra året.

Annons

Hon fortsatte:

– Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut. Det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt.

Erics hårda ord till Nicole Falciani

Till en början valde Eric Saade att vara väldigt förtegen gällande uppbrottet och uttalade sig sällan eller aldrig om vad som egentligen hände mellan honom och ex-fästmön.

När han i juni gästade Framgångspodden med Alexander Pärleros kunde Eric dock inte hålla känslorna tillbaka längre och delade med sig av sin version.

– Jag har valt att inte prata av respekt. Hon har valt att prata. Men det var inte så att det stängdes av, från en dag till en annan så var det hejdå. Så var det inte och det tror jag de flesta kan räkna ut, sa han då.

Nicole Falcianis ärliga ord om Eric Saades flickvän Hanna Schönberg

Sedan förlovningen bröts har både Eric och Nicole gått vidare i kärlekslivet. Nicole Falciani är numera tillsammans med Adem Berisha, 30, och har flyttat till Italien med honom.

Annons

Eric Saade hittade kärleken i influencern Hanna Schönberg, 22, under förra sommaren och har i tidigare intervjuer förklarat att han är lyckligare än någonsin tidigare.

Men vad tycker egentligen Nicole om Erics flickvän Hanna? På Instagram story väljer Youtube-profilen nu att berätta sanningen.

”Jag förstår faktiskt inte varför så många av er ställer den här frågan. Det är över mellan mig och Eric och det har det varit länge. Jag har inget mer att säga än det jag redan sagt i intervjuer”, skriver Nicole Falciani intill en bild på sig själv och Hanna Schönberg och fortsätter:

”Jag har ingenting emot hans nya tjej. Och ärligt så kunde jag inte bry mig mindre. Skönt att jag slipper honom”.

FOTO: TV4, Instagram

Annons