Nicole Falcianis stora ilska mot Eric Saade efter uppbrottet

Nicole Falcianis ilska mot Eric Saade efter uppbrottet

Eric Saade valde att lämna relationen med Nicole Falciani, trots att paret det senaste året planerat allt inför sitt kommande bröllop – som egentligen skulle ägt rum i slutet av maj i år.
Nu berättar Nicole om sin ilska mot Eric, efter hans agerande.
Slå på ljud

Nicole Falciani och Eric Saade bekräftade 2015 att de var ett par, och där efter har det hunnit hända en hel del. Eric gick ner på knä och friade till Nicole under ett nyårsfirande för snart ett och ett halvt år sedan, och därefter har bröllopsplanerna varit i full gång.

Bröllopet skulle ha skett i slutet av maj i år, i Toscana i Italien. Men coronaviruset gjorde att paret var tvungna att skjuta på bröllopet.

I en intervju med P4 tidigare i år berättade Eric om känslorna över att bröllopet stoppats.

– Vi jobbar på ett nytt datum, sa han i intervjun och påpekade att det viktigaste faktiskt inte var när utan att det blev av. Han fortsatte:

– Jag tycker liksom att ingen kan styra över det här. Världen ser ut som den gör. Och vi ska ju trots allt gifta oss. Håller man den tanken så känns det ganska positivt ändå.

Därför gjorde Eric Saade slut

Men i mitten av maj kom det plötsliga, och oväntade, beskedet – Nicole och Eric har gått skilda vägar. I ett inlägg på Instagram berättade Nicole den tunga nyheten.

Det var Eric som valde att lämna relationen. I ett inlägg på Instagram, efter många dagar av tystnad, förklarade han varför.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skrev han då.

I podcasten Gott folk förtydligar Nicole att hon att det helt och hållet var Erics beslut, och inte ett gemensamt.

– Nej, absolut inte. Det var han som gjorde slut med mig. Det är väl därför min ilska är mot honom, förklarar hon i podcasten och menar att hon nu är arg på honom, mer än själva situationen i sig.

Att förlåta honom för sveket är inget hon just nu ser kommer att hända, men hon poängterar att hon inte har en aning om vad som kommer att hända, eller hur det kommer att kännas, om fem år.

Nicole Falcianis ilska mot Eric Saade

Under torsdagen släpptes ännu en podcast där Nicole gästar. I Bathina – en podcast, med Bathina Philipson, berättar Nicole vad som sårat henne mest med Erics val att lämna relationen.

– Jag tycker väl problemet är, och det tycker väl väldigt många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, säger hon och fortsätter:

– Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut. Det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt.

På frågan om hon och Eric är vänner idag svarar hon snabbt nej.

– Vi är inte ovänner, men jag känner bara att jag vill inte ha dig som vän.

FOTO: Youtube, TT

SENASTE NYTT!