TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Adem Berishas första ord om Nicole Falcianis relation med Eric Saade

07 jun, 2021 
AvLovisa Ström
Nicole Falciani, Eric Saade & Adem Berisha
Drygt ett år har gått sedan Nicole Falciani och Eric Saade bröt deras förlovning. Nu bryter Nicoles nuvarande pojkvän Adem Berisha tystnaden om Nicoles tidigare relation med Manboy-sångaren.
Annons
Fem snabba med Nicole FalcianiBrand logo
Fem snabba med Nicole Falciani

Drygt ett år har gått sedan Nicole Falciani och Eric Saade skapade rubriker landet över när de plötsligt valde att blåsa av deras förlovning. Det tidigare paret skulle ha gift sig redan samma sommar men var pågrund av coronapandemin tvungna att skjuta upp det. Men något bröllop längre fram blev det inte heller då paret i samband med deras brutna förlovning helt och hållet valde att gå skilda vägar.

På Nicoles blogg har hon tidigare varit öppen med känslorna hon kände efter det plötsliga uppbrottet, och det är många i liknande situationer som har kunnat känna igen sig i hennes texter.

”Vissa dagar känns det bara som att det handlar om att få luft, hålla huvudet ovanför vattenytan. Och andra dagar känns det som att jag skulle kunna besegra världen. Det går upp och ner”, skrev hon bland annat på sin blogg bara några veckor efter uppbrottet från Manboy-sångaren.

Men det hon inte visste då var att hennes nuvarande kärlek Adem Berisha stod och väntade runt hörnet. Nu bryter pojkvännen Adem tystnaden för första gången om Nicoles relation med Eric.

Annons

Så träffade Nicole Falciani sin pojkvän Adem Berisha

Adem och Nicole träffades via Raya, vilket är en dejtingapp som fungerar som Tinder fast för kändisar. Sedan dess har de varit nästintill oskiljaktiga och bor idag tillsammans i Rom i Italien. Kärleken verkar bara växa sig starkare mellan paret för varje dag som går, och på bloggen skrev Nicole om de starka känslorna hon kände strax efter att de hade börjat dejta.

”Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista jag tänkte skulle hända. Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär”, skrev hon då.

Men vad tänker egentligen Adem om Nicoles relation med Eric? Nu svarar han på frågan.

Annons

Adems första ord om Nicoles relation med Eric Saade

Det är under en frågestund på Instagram som följarna fick ställe Adem frågor om han och Nicole, och som väntat kom det en fråga om före detta pojkvännen Eric.

”Känner du/har du någonsin känt dig osäker på om Nicole helt har kommit över Eric Saade?”, skrev då en följare varpå Adem svarade:

”Lever för dagen, inte i det förgångna.”

Annons