TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vad hände med Peg Parnevik och Filip Lamprecht? Därför tror folk att det är slut

07 jun, 2021 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Har Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjort slut?
Många tror det. Vad är det som ligger bakom alla spekulationer?
Här kan du läsa allt om har hänt.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

En kändisrelation som varit minst sagt stormig är Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht, 24, och artisten Peg Parneviks, 25. De har tidigare gjort slut för att sedan hitta tillbaka till varandra igen. Men hur står det till mellan dem nu, efter flera år ihop?

Har Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjort slut? Spekulationerna

Spekulationerna om Peg och Filips relation tagit slut började för länge sedan. Paret har haft sina upp- och nedgångar, något Peg tidigare berättat om i podden Pillowtalk. Men när rykten drogs igång på riktigt var under Filip Lamprechts framgångssaga i Let's dance på TV4.

Peg har tidigare sett sin syster Penny Parnevik, 24, dansa loss i programmet och har då önskat henne all lycka i tävlingen genom att ha delat bilder och texter om sin syster på Instagram. Kanske en röst eller två även fick hamna på Penny?

Men detta är ett mönster som inte togs vidare när det var pojkvännens tur att tävla. Under hela säsongens gång har Peg inte delat en enda bild eller text om att Filip dansar och att hon önskar honom lycka till eller att hon vill att folk ska rösta på hennes älskling. Det har varit en total radioskugga från Pegs håll gällande Filips Let's dance-resa. Orsaken till det? Oklart.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik på röda mattan tillsammans.
Filip och Peg.

Filip dementerar ryktena – ändå väcks ännu fler frågor

När Filip för en kort tid sedan medverkade i Martin Björks Youtube-kanal Intimt med Björken, så berättade han hur läget med Peg är.

Annons

– Hur i helvete är det med Peg?, frågar Martin.

– Det är jättebra, säger Filip som från att ha stojat och haft sig i videon men nu blivit gravallvarlig. Han fortsätter:

– Folk var elaka mot henne liksom. Det har varit tufft för henne.

Men för alla som inte hängde med, vilka var det som hackade om vad hackade det på? Det är lite oklart, men Filip menar att det var en del skriverier i media helt enkelt.

– Många har fått för sig av någon anledning att hon inte är snäll mot mig, säger Filip sedan och menar att det inte stämmer, utan att Peg är snäll och rolig.

Martin frågar om de verkligen är ihop fortfarande. Och Filip nickar. Martin skrattar då och undrar om det verkligen är så.

– Jo jo, absolut. Så att, det är jättebra, säger Filip tvärt.

I kommentarsfältet till videon undrar flera hur det kom sig att Filip verkade bli ”lite stelare” när det handlade om Peg, och inte ”lika lättsam” som i alla andra frågor. Men det kan nog bara Filip svara på! Oavsett vad som sägs, så verkar paret fortfarande vara i en relation idag.

FOTO: Karin Törnblom/TT, ORRE PONTUS/TT

Annons