LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks ärliga ord om måendet efter Let's dance 2021

05 jun, 2021 
PEG PARNEVIK
Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht kammade hem vinsten i Let's dance.
Samtidigt har Peg mått väldigt dåligt – men nu börjar det äntligen vända.
– Jag har förtjänat det här, säger hon.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket i realityserien Parneviks. Där kunde vi följa Peg med syskonen och föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik i Florida.

Efter programmets sista säsong har vi kunnat följa Peg på scenen som artist. Hennes pojkvän Filip Lamprecht, 24, vann dessutom rätt nyligen Let's dance 2021 tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25.

Peg Parneviks tuffa tid under Let's dance 2021

Peg har haft det tufft under Filips medverkan i programmet, vilket de båda har konstaterat. I sin podcast Pillowtalk har Peg berättat att de fortfarande är tillsammans men att Let's dance gjort att de tvingats börja gå i parterapi. Samtidigt var hon uppriktigt ärlig och berättade att hon inte gillar Let's dance.

– Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, sa Peg då.

Annons

Öppenhjärtliga orden om måendet: ”Kommer gå sönder snart”

Även Filip konstaterade i en intervju med P4 Extra att Peg inte har mått bra och att han tycker att det är tråkigt.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt.

I det senaste avsnittet av Pillowtalk berättar Peg hur hon mår idag. Hon förklarar att måendet har gått upp och ner, men att hon mår mycket bättre nu än vad hon gjorde för ett tag sedan.

– Det kan jag känna nu när jag mått dåligt, att när jag mår bra så känns det som jag har förtjänat det här. Livet unnar mig det här, säger Peg och fortsätter:

– De ser, gud eller vem det nu är, har sett att jag mått piss. De har även sett mig när jag inte är med andra och när jag verkligen mått som sämst och känt mig så liten och ensam.

– De har väl dem bestämt där uppe på deras ”universum-kontor” att hörni ge henne lite bra grejer, hon kommer gå sönder snart.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons