TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nicole Falciani lämnar Sverige – flyttar med pojkvännen Adem Berisha

29 mar, 2021 
Nicole Falciani, Adem Berisha
Nicole Falciani har varit öppen ett tag med sin dröm om att flytta utomlands. Nu har planerna blivit verklighet och den första april går flyttlasset!
– Vi kör!, säger Nicole i en video på Youtube.
Annons
Nicole Falciani om känslan inför premiären av Paradise HotelBrand logo
Nicole Falciani om känslan inför premiären av Paradise Hotel

Nicole Falciani, 24, är en av Sveriges största influencers, och nu är hon även högaktuell som programledare för Paradise hotel.

När Hänt träffade Nicole på pressträffen av reality-programmet berättade hon att uppdraget som programledare var en stor dröm för henne. Men där och då längtade hon mest till premiären och till att visa upp resultatet.

– Det ska bli skitkul att folk ska få se det. Det är väl lite det man väntat på sen man kom hem. Det ska bli roligt, sa hon då.

Hon berättade också att det inte var någon större chock för henne att hon fick jobbet, då allt kändes så rätt på castingen. Men hon hade ett krav på produktionen – nämligen att få ta med sig någon till Mexiko.

– Jag kände ganska fort att jag skulle vilja ha med mig någon. Just för att det är så lång tid och man ska sitta i karantän och det var första gången jag var där och jag kände ingen.

Nicole flyttar från Sverige

Men nu har ännu en dröm gått i uppfyllelse för Nicole, som efter ett samtal med hennes italienska föräldrar bestämt sig för att helt enkelt flytta till Italien. Det är i hennes senaste vlogg på Youtube som hon berättar om beslutet.

Annons

– Jag har ju alltid haft en dröm om att flytta till Italien. Så säger pappa ”men vad gör ni i Sverige? Ni har ingenting som binder er till Sverige just nu”. Jag kan jobba varifrån som helst och vi har inga barn att ta hänsyn till. Och vi bara tittade på varann, jag och Adem, och bara "vafan, där sa pappa ändå någonting, vi kör!", säger hon i videon.

Förra sommaren träffade Nicole pojkvännen Adem Berisha, 29, efter en kaosartad vår. Hon och Eric Saade, 30, var ju förlovade och precis innan bröllopet bröt han förlovningen. Vid det laget hade Nicole haft sin möhippa och allt var i stort sett klart för att paret skulle ta det stora steget i relationen och säga ja till varandra.

Nicole Falciani, Adem Berisha
Adem kom in i bilden när Nicole vloggade.

Då går flyttlasset till lyx-lägenheten i Rom

Nu med facit i hand vet vi att så inte blev fallet, men Nicole har tidigare sagt att det kanske var meningen. Hon menade att om Eric inte brutit förlovningen skulle hon ju aldrig ha träffat Adem.

Annons

”Gud va sjukt att tänka "tänk om". Men hade 2020 blivit som jag hade tänkt mig så hade jag inte träffat min kille som är underbar – istället hade jag varit ihop med någon som inte höjde mig till skyarna varje dag”, skrev hon då i en frågestund på Instagram.

Föräldrarnas ord fick Nicole Falciani att hyra ut sin lägenhet i Stockholm och hitta en ny bostad i Rom. Och flyttlasset till den italienska huvudstaden går redan den första april!

– Det är så sjukt, jag har typ inte riktigt själv fattat det än. Det känns fett roligt, jag är fett taggad på det här äventyret!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons