LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nicole Falcianis okända krav på produktionen inför Paradise hotel

15 mar, 2021 
Nicole Falciani
Nicole Falciani är den nya programledaren för Paradise hotel. Men nu berättar hon för Hänt att hon hade ett särskilt krav för att hon skulle tacka ja till jobbet.
– Kände ganska fort, säger hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Nicole FalcianiBrand logo
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani

Den fjortonde säsongen av Paradise hotel drar snart igång på Viaplay och Viafree. Nytt för i år att det inte längre är Rebecca Stella, 35, som är programledare för reality-såpan.

I höstas meddelade den framgångsrika bloggerskan att hon slutar som programledare för Paradise hotel. Det var i ett inlägg på Instagram som Rebecca förklarade att hon bestämt sig för att fokusera på annat.

”Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”, skrev hon då.

Nicole Falciani tar över efter Rebecca Stella

Tillsammans med maken Manny Dion har Rebecca sonen Dion, 3. På hennes sociala medier kan man se att hela familjen ser ut att trivas i hemmet i Los Angeles. Och nu var det alltså dags för henne att lämna över stafettpinnen till ingen mindre än Nicole Falciani, 23.

Annons

När Hänt träffade Nicole på pressträffen av Paradise hotel berättade hon om hur det gick till när hon fick höra om sitt nya jobb. Efter castingen kände hon nämligen på sig hur bra det gick och därför kom inte beskedet som någon större chock.

– Efter castingen var jag ganska självsäker, jag tänkte så här "fan jag gjorde det här så bra". Så jag hade ju redan på förhand gått in med tankesättet att ”det klart jag ska få det”. Så det blev ju ingen mega-chock eftersom jag redan ställt in mig på att jag ska ha det, sa hon då.

Nicole Falciani
Nicole gjorde entré i huset.

Nicoles okända krav på produktionen

Men Nicole berättade även om det okända kravet hon hade på produktionen. Eftersom det var första gången hon gjorde något liknande, kände hon att hon sig tvungen att få ha någon med sig, som stöd.

Annons

– Jag sa direkt efter jag tackat ja att jag ville ha med mig någon. Men sen visste jag inte om det skulle bli Adem eller om det skulle bli nån tjejkompis, säger hon och fortsätter:

– Men jag kände ganska fort att jag skulle vilja ha med mig någon. Just för att det är så lång tid och man ska sitta i karantän och det var första gången jag var där och jag kände ingen.

Det hela slutade med att det blev pojkvännen Adem Berisha som fick följa med Nicole till Mexiko. Han var med Nicole under nästan hela tiden – något som tittarna inte får se.

– Han fick vara med i karantän-livet. Han va med nästan hela tiden, han åkte hem lite tidigare än mig men han var där i stort sett hela tiden, säger Nicole.

FOTO: Viaplay

Annons