TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eric Saades första ord efter uppbrottet från Nicole Falciani

05 jun, 2020 
Eric Saades agerande efter uppbrottet från Nicole Falciani
Efter att Nicole Falcani bekräftade att hon och Eric Saades förlovning var bruten och att det planerade bröllopet inte blir av har det varit knäpptyst från Erics håll.
Men nu, tre veckor senare, väljer Eric att skriva några ord på sin Instagram story.
Annons
Intervju med Eric Saade på Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Eric Saade på Grammisgalan 2020

Nyårsafton blev en kväll att minnas för artisten Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, då Eric friade till Nicole och hon sa ja. Bröllopet började snarast att planeras för att sedan äga rum i maj 2020.

”Det är oerhört tufft”

Men det blir inte alltid som man tänkt. I mitten av maj meddelade Nicole sina fans att förlovningen var bruten, bröllopet kommer inte längre bli av och paret har valt att gå skilda vägar.

”Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram och fortsatte med:

”Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”.

Eric Saade och fästmön Nicole Falciani uppklädda på ELLE-galans röda matta 2020
Eric Saade tillsammans med Nicole Falciani på ELLE-galan 2020. FOTO: TT

Nicole bad sina följare att respektera detta och nämnde även att varken hon eller Eric hade planer på att uttala sig mer om saken vid tillfället.

Annons

Efter uppbrottet har Nicole delat en del bilder på sin Instagram och hållit flödet rullande igång. Men Eric däremot, där har det varit knäpptyst – tills nu.

Eric Saades stöd till vännen Anis don Demina

Fansen är nyfikna och önskar en förklaring på vad som hänt och vad som orsakat uppbrottet. Och Eric valde under fredagen att skriva några ord på sin Instagram story – dock inte ett ord om varken uppbrottet eller Nicole.

Istället valde Eric att stötta sin vän Anis don Demina, artisten som under fredagen släppt en ny låt.

”Någon levererar alltid”, skriver Eric följt av ett rött hjärta och en skärmdump på att Anis nya låt Krossat glas spelas.

Eric Saade om Anis nya låt
FOTO: Instagram

Anis och Eric har jobbat tillsammans tidigare, något som Anis själv uppskattat.

– Eric är jätteskön. Vi är ju på samma skivbolag. Så vi gick in i studion och skrev. Allt kom väldigt naturligt. Den låten har fått bra respons, vilket är jäkligt kul, berättade Anis Don Demina i Hänts livesändning på Instagram under fredagsmorgonen.

FOTO: TT

Annons